HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek ---De azért később elég szépen beletanult, egy időben, amikor Reed bizonyos ok miatt távol volt, még helyettesítette is az F4-ben.
--- Idézet vége ---
Jaja, és azok milyen jó részek voltak az F4-ben. Meg nem utolsó sorban szerintem azokban volt a legdögösebb Sue.
Farek:
Kiképző valóban nagyon ütős karakter, sok borsot tört már az Angyalok orra alá. Persze ritkán kerül velük direkt összetűzásbe, jobb szereti a verőlegényeit alkalmazni, hiszen abban nincs profit, ha kockáztatja, hogy elfogják. Vérprofi.
SithLord: Igen, Hangya ruhaproblémáin én is jókat kuncogtam. Ebből is látszik, hogy azért csak nem főállású szuperhős a szentem, hiszen akkor az ilyen dolgok rutinszerűen mennének. De azért később elég szépen beletanult, egy időben, amikor Reed bizonyos ok miatt távol volt, még helyettesítette is az F4-ben.
Galamb:
Köszi ezt a részt is! Kiképző ütős karakter. a honosítás persze megint pazar volt.
talgaby:
Egyetlen mutáns aktában sem szerepel, még a 198 files-ban sem. És a CW alatt is normál szuperképességűként kényszerítették regisztrációra, míg a mutánsokat automatikusan regeltnek vették.
SithLord:
Üdv! Köszi az új Angyal történetet, Farek & Sepi! Teljesen jó volt,tetszett,mondjuk az nevetséges rész volt,mikor a Hangya át akart öltözni és kiestek a ruhadarabok a zsebéből,erre ő négykézláb keresi. ehh..
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése