HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: galamb ---Basszus! Csak csodás városunkban, amint lemegy az utolsó filmkocka, már jön is a mozisgyerek, és elkezdi kifelé terelni a jó népet. Remélem felkerül a youtobe-re az, amire gondolsz.
--- Idézet vége ---
Ha nagyon nem tudod megnézni, meg nagyon szépen megkérsz, akkor elmesélem Spoiler-ben.
Galamb:
--- Idézetet írta: Sepi ---Ha több lenne a vélemény az F4 képregényekre, akkor dokit biztos rá lehetne venni, hogy honosítsa azokat a részeket is.
--- Idézet vége ---
Akkor asszem holnap felveszem az F4 fonalát is.
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb ---Őő, melyikek is voltak ezek a számok ?
--- Idézet vége ---
Majdhogynem közvetlenül azok után a számok után következik, ami most megy nálunk (a Végtelen Háború után nemsokkal). Ha több lenne a vélemény az F4 képregényekre, akkor dokit biztos rá lehetne venni, hogy honosítsa azokat a részeket is.
Galamb:
Basszus! Csak csodás városunkban, amint lemegy az utolsó filmkocka, már jön is a mozisgyerek, és elkezdi kifelé terelni a jó népet. Remélem felkerül a youtobe-re az, amire gondolsz. (lehet, hogy nem fogok bírni magammal, és elmegyek holnap megnézem... pedig tanulni is kéne, )
--- Idézet ---Meg nem utolsó sorban szerintem azokban volt a legdögösebb Sue. cool.gif
--- Idézet vége ---
Őő, melyikek is voltak ezek a számok ?
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi ---Jaja, és azok milyen jó részek voltak az F4-ben. Meg nem utolsó sorban szerintem azokban volt a legdögösebb Sue.
--- Idézet vége ---
Ó, igen, azok az igen merész szuperhősnő ruhák... Nyami!
A Filmes témában már hozzászóltam, de itt is megteszem:
Na, megnéztem a Vasembert a moziban.
BAZMEG, BAZMEG, BAZMEG!!!! Azonnal irány mindenkinek a mozi, és aki ki mer jönni azelőtt, hogy a teljes vége főcím lefutott volna, azt személyesen keresik meg a Bosszú Angyalai!
Azt hiszem, szerelemes vagyok. Nagyjából az egész stábba, aki részt vett a filmben.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése