HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (79/1091) > >>

Gorgonita:
Egy kérdés: Anno azt hiszem a Monolit bosszúja képregényben (Alfa különszám.) olvastam, hogy Amerika kapitány azt mondja: "Én még élek...meddig is?" Ezek szerint volt időszak amikor tudta a halála napját? A szérumhoz volt valami köze? Vagy csak félrefordítottak valamit?

Farek:
Ó, az Éjjeli Műszak később már felállásban visszatér még, és jóval komolyabb problémákat fog majd okozni az akkori csapatnak. De azért ennyire ne rohanjunk még előre. :)

Igen, Clint jól látja, hogy a csapat messze nem optimálisan üzemel. Bár talán nem jutottak volna el eddig, ha meghallgatja a feleségét, nem? Pláne, miután ő is megölte Hangtompítót. De hát, ugye, más szemében a szálkát is... :D

Blue S:
NYPBA Vol2 040.

Lepel csapata nem túl ütős, Sólyomszem a megmaradt angyalokkal legyőzte őket, csak a túsz húzta ki a rossz fiúkat a csávából. Azonban jött Simon és megmentette a győzelmet. Nem is emlékszem, hogy mikor örültem ennyire a felbukkanásának. (A jutalmát is elnyerte, azt a Yolanda lánykát én is szívesen a karjaim közé kaptam volna.)

Clint észrevétele a csapatról sajnos találó, új embereket kell toborozni vagy a régieket visszaszerezni.

Lepel jó tag lenne, de neki most megvan a saját terve a csapatával, akik egyfajta kifordított Mennydörgőkre hasonlítanak. Remélem, majd valamikor olvashatunk arról, hogy sikerült-e elérnie a célját.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:
Mire a történet végére érünk, Michael hatalma magyarázatot kap.
Thor el- és feltűnései pedig még hamarabb.
Na, igen, Herkules soha nem lesz Mensa tag... :D

Buscema tudásához pedig nem férhet kétség. És ilyenkor tudnék sírni, amikor meglátok egy Bachalo "művet"...  :-\
Jó, tudom, ízlések és pofonok, de nálam olyankor inkább a pofonok jutnak eszembe...  :fatestapolo:

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 173. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Húú vazze amit Herkules művelt az kriminális, de nem az eszéért szeretjük! Ez a Michael valami Túlontúli rokon, hogy ilyen hatalma van, hogy még a kozmikus istenségek sem látják? Thor esete Energikonnal tovább szövi azt a rejtélyes fonalat amiből arra lehet következtetni, hogy ez nem az a Thor akit mi ismerünk. Kíváncsi leszek hogyan lesz ez több szám óta húzodó talány megmagyarázva? Hmm, szóval a Gyűjtő állt a véletlenszerű eltűnések hátterében..Akkor Ben szavaival élve: "Most jön a bunyó!"
A grafika csodálatos Buscema nagyon tudott!!! :hehe:
Várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése