HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
Ha olvasod, egyáltalán nem erőltetett, Slott egyik legfrappánsabb kontinuitási hibákat tömködő ötlete abban a sorozatban.
Sepi: Az a Ms. Marvel egy másik Ms. Marvel, Sharon Ventura.
Farek:
Igen, nyilván ezek is megvoltak, de alapvetően az Angyalokról beszéltem. Bár, ha jól tudom, akkor az F4 közül talán LÉn kivételével mindenki volt tagja az Angyaloknak, a 300-as számtól kezdődően.
talgaby: köszi. Azért ez egy elég erőltetett magyarázat. De ha valamennyire jól jöttek ki belőle... lelkük rajta.
Sepi:
Ha jól tudom Rozsomák még nem volt meg Amazonnak. Legalábbis mintha beszéltünk volna erről, és azért Logan sem olyan válogatós.
Meg Kristály nem volt meg Johnny Stormnak is?
És ha jól belegondolok Ms Marvel is begyüjtött pár trófeát, hiszen még neki a Lény is megvolt (legalábbis amikor megvolt a mutációja, akkor gondolom Lény biztos felpróbálta).
talgaby:
Volt egy technológiailag fejlett dimenzió, ahol nem voltak szuperhősök, és ugyanott járt az időszámítás, mint a 616-ban. Szerveztek egy utazási irodát, ami az ottani (kettes Föld) emebereit átküldte egy dimenzióközi kapukütyün, és azok megkapták az általunk ismert alteregóik minden szuperképességét, és egy ideig így szuperegyénekként élvezhették az életet a szürke hétköznapok után. Így volt egy kettes Jen is, aki ugye így egy újabb Amazon lett, de nem bírt mindig távol maradni az ügyvédkedéstől, és ő feküdt le a Bulldózerrel, mert szeretett volna egyszer egy nagy... embert magának. Ez a kissé elmebeteg magyarázat azért kellett, mert ezzel Bendis skrull-dilije előtt kipateroltak pár meg nem magyarázott feltámadást és "kettős hollétet" a kontinuitásban, ami szerencsére pár dolgot tényleg megoldott - pl. elvileg ezzel gyorsan letudták a Káprázat-malőrt, amit Millar hozott össze.
Farek:
Hanem ki? Én erről csak hallottam, nem olvastam. Hogy volt ez?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése