HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
galamb: mi bocs a kicsit elágazó témáért, de legalább egy kicsit felpezsdült a fórum Köszönet a hozzászólásért neked is.
Egyébként ha az akciót hiányolod, a következő számban lesz majd dögivel, illetve a következő számokban még jó darabig, nem is csak a földi dimenzióban, szóval megkapod, amire vágysz.
Egyébként meg nem lenne azzal semmi baj, ha Amazon vinne át a küszöbön, mindig is szerettem az erős nőket...
dr. samson: igen, még mindig itt dolgozom, bár reményeim szerint márnem sokáig. Más is jött már ide képregényekért, meg képregényes csomagért, szóval már biztos megedződött
Galamb:
Bocs ha megzavarom "a Bosszúangyalok szexuális életének boncolgatása brazil szappanoperák stílusában" diszkurzust (apropó Farek, szerintem Amazon vitt volna be téged az ölében a hálószobába ), csak szeretném megköszönni az újabb részt. azt hitem valami akció is lesz benne, de azért jó rész volt.
dr samson:
--- Idézet ---Az, hogy Rozsomák még nem volt meg Amazonnak, kisebb baj ahhoz képest, hogy még én sem... azt hiszem szép halál lenne a végkielégülés
--- Idézet vége ---
Farek én komolyan kezdek félni tőled. Ennyire megártott az irodai munka? (tényleg, még mindig a Duna Plázánál dolgozol és még mindig ott van az az aranyos pultos néni, aki anno halál nyugodtan végigmért, majd miután látta, hogy egy jókora sporttáska + egy hátizsák van nálam, megkérdezte, hogy "Miben segíthetek?" Na szóval, ha még mindig ott van, csókoltatom. Abba már bele se merek gondolni, mit gondolhatott, mikor előhúztad a képregényekez egy szatyorból és elkezdted magyarazni, hogy ezt-meg ezt nem értetted a sztoriban... )
Farek:
Azt tudom, hogy amikor Thundra átkerült ide hozzánk, akkor nagyon rá volt zizzenve a Lényre. Vajon nyélbe is ütötték a dolgot?
Sepi: Az, hogy Rozsomák még nem volt meg Amazonnak, kisebb baj ahhoz képest, hogy még én sem... azt hiszem szép halál lenne a végkielégülés Szerinted miért nem cseréltem le a Polgárháborús aláírásomat (mármint a lustaság meg a tudatlanság mellett )?
Sepi:
--- Idézet ---Sepi: Az a Ms. Marvel egy másik Ms. Marvel, Sharon Ventura.
--- Idézet vége ---
Áhá. Akkor biztos az kavart meg, hogy ugyanazt a nevet adták nekik, és azért valamilyen szinten hasonlítottak is egymásra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése