HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (778/1091) > >>

Sepi:
Én is egyrészt Amazonra szavaznék. De azért Skarlát Boszi, Tigra és a Póknő sem hagyna hidegen.

talgaby:
Vadóc nem volt Bosszúangyal?  Fene... Vihar és Sage se... ha már mindenáron Bosszúangyal, akkor a Fekete Özvegy. A rövidebb hajával.  

Egyébként nekem ez a rész tetszett. BA-ban iszonyat ritka a magánélettel foglalkozó rész, az összes csapatképregény közül itt foglalkoznak az emberi oldalukkal a legkevesebbet (igazság szerint gyakran épp ez  alagnagyobb bajom velük). Pont ezért kifejezetten örültem egy ilyen epizódnak, még ha inkább a Vasemberbe is illett volna.

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord ---Kicsit lagymatag volt ez a rész,de kárpótolt érte itt a fórumon visszaolvasott"a Bosszúangyalok szexuális életének boncolgatása brazil szappanoperák stílusában",hogy galambot idézzem   ...hehe érdekes téma   de ez is kell,mert ebből is okosodik az ember
--- Idézet vége ---
Lagymatagnak lagymatag rész volt, de kellett is, hogy az Angyalok egy kicsit rápihenhessenek a következő részek igen komoly hajtására. Lesz akció dögivel.

Másrészt persze, hogy ebből okosodik az ember, mi másból? Egyébként ki az a Bosszúangyal hölgy - női olvasóink esetében úr - akivel szívesen kerülnétek... khm... közelebbi ismeretségbe?

SithLord:
Üdv! Köszi az új Angyal történetet Farek & Sepi!    Szerintem ez volt a legtisztességesebb dolog Tony részéről,hogy felfedte igazi kilétét.Hanknak biztosan rosszul esett a sajtóból értesülnie a kinti világ dolgaiból,talán már bosszút forral?Kicsit lagymatag volt ez a rész,de kárpótolt érte itt a fórumon visszaolvasott"a Bosszúangyalok szexuális életének boncolgatása brazil szappanoperák stílusában",hogy galambot idézzem   ...hehe érdekes téma   de ez is kell,mert ebből is okosodik az ember  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Gorgonita:
"Biza maga Thor is jól ismeri az szívnek útjait, s való, hogy túl valának az értelmen."

Hát biza...   Na az ilyen poénokért kajolom a szuperhős irodalmat. Csak itt eshet meg, hogy egy komornyik egy viharistennek kínál teát, vagy Spidey kitesékeli Wolvot a hetvenkettedikről, mert éppen nincs hangulata a zrikáláshoz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése