HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
Én is egyrészt Amazonra szavaznék. De azért Skarlát Boszi, Tigra és a Póknő sem hagyna hidegen.
talgaby:
Vadóc nem volt Bosszúangyal? Fene... Vihar és Sage se... ha már mindenáron Bosszúangyal, akkor a Fekete Özvegy. A rövidebb hajával.
Egyébként nekem ez a rész tetszett. BA-ban iszonyat ritka a magánélettel foglalkozó rész, az összes csapatképregény közül itt foglalkoznak az emberi oldalukkal a legkevesebbet (igazság szerint gyakran épp ez alagnagyobb bajom velük). Pont ezért kifejezetten örültem egy ilyen epizódnak, még ha inkább a Vasemberbe is illett volna.
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord ---Kicsit lagymatag volt ez a rész,de kárpótolt érte itt a fórumon visszaolvasott"a Bosszúangyalok szexuális életének boncolgatása brazil szappanoperák stílusában",hogy galambot idézzem ...hehe érdekes téma de ez is kell,mert ebből is okosodik az ember
--- Idézet vége ---
Lagymatagnak lagymatag rész volt, de kellett is, hogy az Angyalok egy kicsit rápihenhessenek a következő részek igen komoly hajtására. Lesz akció dögivel.
Másrészt persze, hogy ebből okosodik az ember, mi másból? Egyébként ki az a Bosszúangyal hölgy - női olvasóink esetében úr - akivel szívesen kerülnétek... khm... közelebbi ismeretségbe?
SithLord:
Üdv! Köszi az új Angyal történetet Farek & Sepi! Szerintem ez volt a legtisztességesebb dolog Tony részéről,hogy felfedte igazi kilétét.Hanknak biztosan rosszul esett a sajtóból értesülnie a kinti világ dolgaiból,talán már bosszút forral?Kicsit lagymatag volt ez a rész,de kárpótolt érte itt a fórumon visszaolvasott"a Bosszúangyalok szexuális életének boncolgatása brazil szappanoperák stílusában",hogy galambot idézzem ...hehe érdekes téma de ez is kell,mert ebből is okosodik az ember
Az ERŐ legyen veletek!!!
Gorgonita:
"Biza maga Thor is jól ismeri az szívnek útjait, s való, hogy túl valának az értelmen."
Hát biza... Na az ilyen poénokért kajolom a szuperhős irodalmat. Csak itt eshet meg, hogy egy komornyik egy viharistennek kínál teát, vagy Spidey kitesékeli Wolvot a hetvenkettedikről, mert éppen nincs hangulata a zrikáláshoz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése