HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (771/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az új Marvel Kalandok Bosszú Angyalai-t Farek & Sepi!    Ebben a részben nem voltak nevettető poénok,talán csak a végén,hogy Rozsiról megfeledkeztek,de azért nem volt rossz!Remélem a következő rész humorosabb lesz!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:

--- Idézetet írta: kron82 ---Thx az új részért! Kissé szájbarágós volt az akció,jót mosolyogtam Sólyomszem nyilán,de azért tetszett. Kapi egy f*sz,minek ugat bele mások magánéletébe? Stark helyében lecsaptam volna. Amazon pedig jobb nő,mint Darázs! Éljenek a zöldek!
--- Idézet vége ---
Szívesen. Sajnos nem lehet mit tenni, Kapi már csak ilyen, az amerikai értékek őrizője, és ebben nyilván benne vannak az erkölcsi normák is. De valóban, húzhatna néha bőrt a fogára.

És tényleg éljenek a zöldek! Amazon nagyban hozzájárult ahhoz, hogy környezetvédő legyek  

Sepi:
Frissültünk!
Marvel Kalandok Bosszú Angyalai #04

kron82:
Thx az új részért! Kissé szájbarágós volt az akció,jót mosolyogtam Sólyomszem nyilán,de azért tetszett. Kapi egy f*sz,minek ugat bele mások magánéletébe? Stark helyében lecsaptam volna. Amazon pedig jobb nő,mint Darázs! Éljenek a zöldek! És persze,BOLDOG SZÜLINAPOT srácok!

Farek:

--- Idézetet írta: Margali ---Bevallom a kék bunda a régi gyengém.  Jól van, mindenkinek van egy keresztje...  
--- Idézet vége ---
Így van. Nekem például a zöld szín. Ezért jöhet még Vipera, illetve Gamora is  

Különben is, lehet, hogy Amazon debella, de milyen arányosan formás debella!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése