HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (78/1091) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. November 21., 16:57:58 ---A Kapitánynak ez nem csak ilyen általános morfondírozása lehetett? "Vajon meddig húzom még ilyen életvitel mellett?"
--- Idézet vége ---

Én is erre hajlok, Kapi mindig is szentimentális volt... de lusta vagyok kikeresni az eredetit  :cool:
Plusz Farek olyan szépen körbejárta a témát, hogy a válasz ezután már nem is olyan érdekes  ;D

Sepi:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. November 21., 16:57:58 ---A Kapitánynak ez nem csak ilyen általános morfondírozása lehetett? "Vajon meddig húzom még ilyen életvitel mellett?"

--- Idézet vége ---
Vagy inkább egy ilyesmi:

:D

--- Idézetet írta: KiD - 2017. November 21., 16:57:58 ---Lepel képességei mennyiben különböznek Köpeny képességeitől?

--- Idézet vége ---
Nincs mellette egy szőke bombázó csaj feszülős ruciban. Ez elég nagy képességhátrány.  ;D

--- Idézetet írta: Farek - 2017. November 21., 16:27:11 ---Igazából ő soha nem volt olyan népszerű szereplő, hogy komolyabban foglalkozzanak vele, saját állandó címet nem kapott, csak egy 4 részes minit a '90-es években.

--- Idézet vége ---
Saját címet nem is kapott az általad említetten kívül, de azért a mai napig elő-elő kerül a Marvel univerzumban. Azon belül is az utcai harcosok kategóriában. Szerepelt a Polgárháborúban, a Shadowlandben, vagy például a Fear Itselfes Heroes For Hire sorozatban is.

KiD:
A Kapitánynak ez nem csak ilyen általános morfondírozása lehetett? "Vajon meddig húzom még ilyen életvitel mellett?"

Lepel képességei mennyiben különböznek Köpeny képességeitől?

Farek:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. November 20., 17:02:09 ---Egy kérdés: Anno azt hiszem a Monolit bosszúja képregényben (Alfa különszám.) olvastam, hogy Amerika kapitány azt mondja: "Én még élek...meddig is?" Ezek szerint volt időszak amikor tudta a halála napját? A szérumhoz volt valami köze? Vagy csak félrefordítottak valamit?

--- Idézet vége ---
Hm, ez egy igen jó kérdés. Igazából nem tudom, de ha jól emlékszem az ottani fordítás minőségére, nem lepne meg egy vaskos félrefordítás.
Mondjuk volt olyan időszaka a Kapitánynak, amikor haldoklott a szuperkatona szérum miatt, és egy - talán - Tony Stark által tervezett páncélt is hordott, de úgy rémlik, az később volt, inkább a '90-es években. Szóval én maradok a félrefordításnál. :) Aztán persze lehet, hogy nincs igazam.  :badteeth:

Blue S, SithLord: Igen, valóban valami Mennydörgőkhöz hasonlót kíván Lepel létrehozni, de emlékeim szerint ezzel még az embere sincsenek tisztában, szóval elég vicces így.  :D
Igazából ő soha nem volt olyan népszerű szereplő, hogy komolyabban foglalkozzanak vele, saját állandó címet nem kapott, csak egy 4 részes minit a '90-es években. Szóval nem, nem kapunk igazán magyarázatot a cselekedeteire, és azt sem tudjuk sikerült-e elérnie a célját. De a bűn elleni harcának a háttere és oka igazán eredeti: szüleit bűnözők ölték meg...  :rolleyes: :hehe:

Ami a rajzokat illeti, a következő részt már más rajzolja, majd a 42. számtól kezdve John Byrne veszi át a történet írását és részben a rajzolását is, szóval nem kell aggódni a minőség miatt egyik téren sem.  :brow: ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 40. számát, Farek, Peter P.!!!  :worship: :worship:
Egész jó kis történet volt, tetszett. Oké, hogy hiányos volt a csapat és így kezdetben megszorongatták a Nyugisokat. De azért szerintem az már eleve nagy szó ha Sólyomszemet, Víziót, Wandát ideiglenesen semlegesíteni tudtak. Lepel látszólag tényleg egy Mennydörgők féle csapatot álmodott meg. A saját füzetében(ha van olyan) gondolom magyarázatot kap, hogy miért cselekszik így? Clintnek be kell látnia, hogy számukra előnytelen ilyen kevés emberrel foglalkoztatni az Angyalokat.
Sajnos a grafika itt nem olyan jó, de még élvezhető.(marad végig ez a rajzoló?)
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése