HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
dr samson:
Te Farek, ha néha benéznél a spidertomra vagy csak itt a Marvel és DC spoileres topikba,. akkor láthatnád, hogy általában elég rendesen kibeszéljük az SI éppen aktuális részeit. Pl. most szedem épp a Mighty kövi részét a netről...
Farek:
Emberek, hát mindenki elégedett minden Bosszúangyallal? Senkinek nincs olyan, akit haszontalannak tart? Na, ezért mondom én azt, hogy ez a világ legjobb csapata
Különben is, Szöcske nem volt haszontalan tagja a csapatnak, hiszen nem követett el a csapatot sújtó hibát, például nem hozta létre Ultront. Egyszerűen csak megmurdelt.
Egyébként olvassa itt valaki a Titkos Inváziót, meg a kapcsolódó Angyali címeket? Azt kell, hogy mondjam, hogy a kezdeti idegenkedésem ellenrée eddig egyelőre pozitívan csalódtam a dologban. Nem mondom, van pár buktató, attól például dobnék egy hátast, ha Seregélyt visszahoznák, de összességében sokkal rosszabbra számítottam. Remélem, hogy ez fentmarad. Ja, és egyébként az általam olvasott legutóbbi számban, ahol kiderül, hogy Pym-et hogyan cserélték ki, is felmerül, hogy Pym-et milyen haszontalannak tekintik a többiek. És amilyen lazán és könnyedén beszopatta a skrull, azért az sem válik dicsőségére. Biztos azt hitte, hogy a kis fruskát majd jól lenyűgözi a történeteivel, de azért hogy nem tűnt fel, hogy milyen dolgokkal kapcsolatban faggatja...
Kicsit a 2006-os F4 rajzfilmsorozat egyik részére emlékeztet, amikor a skrullok eltérítik az F4-et hazafelé menet, és a szomszédaiknak adják ki magukat, és állandóan olyan kérdéseket teszenk fel 80 éves mamikák képében, hogy "És milyen vastag a Lény bőre?" "És mennyire tud megnyúlni Mr. Fantasztikus?" Nem nagyon volt átlátszó
Ja, és tudom ajánlani az Avengers: The Initiative-et is mindenkinek. Az első 12 részben az MVP-s történetvonal elég érdekes volt, a 13. szám pedig egy nagyon vicces 1 részes, a befejezése pedig külön mókás. Sosem gondoltam volna, hogy a Kiképzőnek és a Constrictornak (neki van már magyar neve? Most lusta vagyok kitalálni valamit ) is van lelke.
Farek:
Köszönöm, de megvan és elolvastam, fantasztikus történetnek tartom, nekem nagyon tetszik az Égiek (Celestials), Galaktusz és a Szemlélők viszonya, és Galaktusz szerepe. Van egy-két dolog, ami annyira nem jött be benne, de azért én simán elfogdatam volna hivatalos vonalnak. És igen, most, hogy mondod, valóban rémlik, hogy abban Thanos valahogy így volt magyarázva.
Megvan az utána következő mini is, amikor Mefisztóval és a Halállal állnak szemben, aminek az a nagyon durva 14 részes borítója van... Hű, azért az nem semmi!
talgaby:
Az anyja egy skrull kém vagy menekült vagy vmi hsaonló volt a retconban... és akárcsak a többi Earth X-es magyarázat, az is igen logikus és jó volt, csak persze a MArvel egyet se mert átvenni, mert nagyon belenyúlt volna a múltba. Helyette alkalmazták Bendist. Aki szintén belenyúlt a múltba. Csak rosszul.
Farek, neked meg nagyon el kéne egyszer olvasnod azt az Earh X-et.
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby ---Alex Ross magyarázatában fél-skrull...
...
De ha már mindenáron keleti parti kell, akkor D-Man.
--- Idézet vége ---
Nem kell mindenáron keleti parti, lehet nyugati is.
Fél-skrull? Valami alter valóságban? Nekem már az is nagyon meleg volt, amikor kiderült számomra, hogy nem csak hogy Örökkévaló, de ráadásul MUTÁNS örökkévaló! Azért az nagyon zord!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése