HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (762/1091) > >>

grey gargoyle:
Elolvastam ezt a what if-et. egész jó cucc.
Tetszett az ötlet arra vonatkozólag, hogyan lehet leállítani a kree intellingenciát. Tetszett az is hogy amolyan náci birodalmat csináltak a kreekből, amitől igazából tényleg csak egy hajszál választotta el őket.
Az egy igazán nagyképű kijelentés volt, hogy amerika kapitánynak megmutatják, hogy mi a háború.  szaerintem ahogy a vége alakult majd inkább ő mutatja meg a kreeknek mi a háború. Nagyon jól meg van írva vasember és Pym áldzata. tényleg szinte át lehet érezni, hogy nem maradt semmijük, és ezt választják, azt a keveset amijük maradt feláldozzák az ügy érdekében. megmutatják hogy miért is igazi hősök ők. És a gondolatmenet amit vasember gondol miközben feláldozza magát... azthiszem az a történet csúcsa.
Aztán látjuk mit csináltak sersivel és herkulessel, és az ő áldozatukat. Szegények, de tényleg elhiszem, hogy hasonlóan viselkednének egy ilyen helyzetben az emberek. Bár sersi mint örökkévaló elvileg a molekulák szintjén képes uralni a testét, szóval nem teljesen logikus, hogy ő miért nem tud meggyógyulni, de hát őnáluk is létezik nagyobb hatalom.
Aztán a végén tényleg örültem, hogy a többiek túlélték, és következik még egy rész. igazán jó kis sztori.
ja és köszönöm hogy elolvashattam magyarul nálatok.

Sepi:
Frissültünk!
Mi Lett Volna, Ha A Bosszú Angyalai... 1.rész

Farek:
Végül is nem csodálnám. A skrull csajank alapban nem voltak olyan jó mellei, mint Jessicának...

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Szakadjak meg, ha a 2. vagy 3. oldalon, a műtétre előkészített dolgok között az a két kerek valami nem mellimplantátum!!!
--- Idézet vége ---
Most hogy mondod, nem kizárt. Ha jobban megnézzük, még lehet, hogy a Pamela Anderson feliratot is láthatjuk rajta.  

Farek:
Egyébként ma reggel megint megnéztem a new Avengers 42-es számát, amiben Jessica átváltozása zajlik. Szakadjak meg, ha a 2. vagy 3. oldalon, a műtétre előkészített dolgok között az a két kerek valami nem mellimplantátum!!! Legalább is az én perverz lelkem szerint  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése