HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
Hébe-hóba szokott megjelenni What If odakint, de már nem sorozat formájában, hanem nagyon ritkán, általában egy fontosabb esemény után készítik el annak What If-jét. Például készült a Spider-Man Otherről, a Polgár Háborúról, és a Planet Hulkról is (ez utóbbit majd olvashatod nálunk is, hiszen a PH után ezt is megcsináljuk). A fogyási adatokról nem tudok sokat, de szerintem olyan fényesen biztos nem megy, inkább az átlagos szintet üti meg.
SithLord:
Üdv!Kösz Farek & Sepi! Na itt elég messzire mentek az alkotók,de ez végül is What if.. Zseniális ez a sorozat,csak a grafika lett gyengébb,legalábbis az én elvárásaimhoz képest,tényleg nincs kedvetek sűrűbben honosítani what if történeteket? Megy még ez a sorozat amcsiban és ha igen menyire kedvelt,jól fogy?
Akkor várom az esetleges további történeteket,az ERŐ legyen veletek!!!
dr samson:
Na ha már Farek a múltkor hozzászólt a Hulkokhoz, akkor a kölcsön kenyér visszajár. Én már anno a lektorálás során is kifejtettem a véleményemet és ez most sem változott: a mű a maga nemében zseniális! Én a szó legszorosabb értelmében beleborzongtam az olvasásába és ez nem sok képregénynél szokott előfordulni. Szóval tényleg csak gratulálni tudok Fareknak a nagyszerű választásért!
Sepi:
A Vasemberes rész engem is nagyon megfogott. Már tényleg sajnáltam őt is és a többieket is, pedig ilyen reakciót nálam nem szokott kiváltani képregény, vagy csak nagyon ritkán. Úgyhogy igazi öröm volt beírni, és az is, hogy nem csak nekem tetszik, hanem másoknak is.
zozi56:
Nekem is nagyon tetszett ez a rész, kösz a honosítást. Annál a résznél én is nagyot néztem, mikor pont Kapinak akarták megmutatni, mi is a háború.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése