HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (756/1091) > >>

benya11:
Marvel Kalandok Bosszú Angyalai #1-4: Én is azt hittem, hogy a legelső szám úgy indul, hogy megalakulnak az Angyalok, meg is lepődtem, amikor közölték velük, hogy nincs rájuk szükség.  Tetszik ez a fajta csapat összeállítás is, főleg hogy Pym helyett Óriáslány van. A következő szám is jó volt, elképesztő, hogy ez a Vezető mindenre felkészül. De mondjuk nem is csoda, ha ekkora agya van az illetőnek. Förtelem is aranyos (  ) volt. Egyébként érdekes, ahogy a csapat Hulkot kezeli: ha nem jönne jól az Ő segítsége, akkor lazán elküldik valami virtuális valóságba...  Ha meg igen, akkor Rozsomák szól hozzá egy-két kedves szót. A 3. számban a mozis jelenet pedig nagyon vicces volt. Hehe, Rozsit a jégbefagyós-jelenet érdekelte volna...  Az viszont tetszik, hogy ebben az Univerzumban nem a régi Zémóval harcolnak, hanem már csak az unokájával. A negyedik számban pedig megismerhettük az itteni mesterbűnözőket. Ez is tetszett. Köszönet az eddigi munkáért Farek és Sepi!! Ez a 4 képregény nagyon jó volt, várom a folytatást!!

Margali:
Britannia Kapitányt  

Farek:
Szerintem nem gondolkodott, csak a bosszú lebegett a szemei előtt. Egyébként nyilván nem követett volna el ekkora hibát, de így... és ez lett a végzete.
A veszteségesk nagyon fájdalmasak voltak, de sajnos egy háborút nem lehet megvívni és megnyerni áldozatok nélkül. Legalább Amerika Kapitány is letett a "nem ölünk meg senkit" hozzáállásáról.

Margali: melyik Marvel történetet olvasta Moore-tól?

grey gargoyle:
Jó kis történet ez a what if... 56, méltó folytatása az előző résznek. Ismét megrendítő áldozatokkal, de egy jó tervvel végül könnyedén nyertek az angyalok.
A történet továbbra is hihető, logikus magyarázatot ad mindenre. És egy frappáns befejezés, amire nem számítottam. Ami kicsit fura volt, hogy a legfőbb inteligencia feláldozta magát. A birodalmat is összeomlasztotta, és magát is elpusztította. persze, bosszú, ez érthető, de nem tudta hogy meg fog halni?
Ami a legjobban tetszett, amikor Quasar hozta az erősítését. Galactus négy bepipult hírnöke, plusz még 5 extra erős fickó... whuuuu    
azt a csatát részletezhették volna jobban.
Köszönöm a gyors folytatást mindenkinek aki dolgozott rajta.  

talgaby:
Moore? Egyáltalán nem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése