HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb ---És ha már feltünt, Loki, akkor majd beköszön az öreg viharisten is, ugye?
--- Idézet vége ---
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mert eddig még nem szerepelt ebben a sorozatban Thor (meg úgy nagy általánosságban a saját címén kívül eléggé eltünt a Marvel Univerzumból, kivéve most, hogy a Secret Invasionnal és a Hulkkal egy kicsit visszatért a vérkeringésbe, reméljük majd hamarosan jönni fog erre a sorozatra is). Viszont majd egy másik istenség meg fog itt fordulni, de azt nem árulom el, hogy melyik.
Galamb:
Kösz szépen srácok! Nagyon jó volt, laza történet, jó poénok, ez kell az egytem kezdés előtt!
És ha már feltünt, Loki, akkor majd beköszön az öreg viharisten is, ugye? A honosítás marha jó votl! Köszi!
Sepi:
Frissültünk!
Marvel Kalandok Bosszú Angyalai #05
Farek:
Na, emberek, mivel tegap jelent meg Ámerókában, ezért még tegnap éjjel letöltöttem, és ma meg is néztem a Next Avengers című rajzfilmet, ami az Angyalok gyermekeinek történetét meséli el. És meg kell, hogy mondjam, nagyon jól szórakoztam rajta. Persze, megvannak a maga apró kis hibái, meg ja, majd a gyerekek leverik a gonoszt, aki legyőzte a szüleiket, de összességében nekem nagyon tetszett, tudom ajánlani mindenkinek. Ha esetleg valaki megnézi, és nem bírja majd magába fojtani az érzéseit felőle, akkor az ne habozzon
Farek:
Ne aggódj, jön az is, már elküldtem pár fordítást Sepinek. És a Rozsomák-Hulk viszony a következő számokban is igen aranyosan alakul
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése