HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (738/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Asys ---Egyedül Galactus egyik hírnöke nem rémlik a régebbi történetekből;Plazma!  
Azt hiszem,nekiugrok a Vasember vol. 2.-nek is!
--- Idézet vége ---
Erős a gyanúm, hogy ő a 616-osból, a magyarul is megjelent történetekből Frankie Raye, vagyis Nova akar lenni. Csak kicsit bevizesedett. Biztos másodlagos mutáció

Szóval igen, végre kikerült a kezünk közül ez a megatörténet is. Szerintem nem olyan rossz, bár azért nyilván nem fog a legnagyobb klasszikusok közé emelkedni. De azért szerintem voltak benne nagyon jó pillanatok is.
És köszönet a köszönetekért, valóban ezért végezzük ezt az egészet. Szóval írjatok csak nyugdotan véleményt. És lehet negatív is, hiszen nem mindenkinek tetszhet minden egyformán. A lényeg, hogy legyen miről beszélgetni, illetve (kultúráltan) vitatkozni.

beigli69: a belső fórumon párszor megtettem az elmúlt pár hónapban, illetve most is felvetettem. Ezek szerint valahol eltűnt az információ az adatsikátorok útvesztőjében. De ha gondolod, akkor még korrigálhatod

beigli69:
hehe
előbb is szólhatott volna valaki hogy a borítók 1 képet alkotnak
akkor figyelek a színhelyességre
utólag boldog karácsonyt mindenkinek

Asys:
Elolvastam az Avengers vol. 2. 7.-12.-őt is!Mégegyszer köszi a honosítását!  
Kicsit tömény volt!  
Úgy érzem,hogy a történet írója megpróbált minél több ellenfelet belepakolni a
storyba!Szép számmal képviseltették magukat a negatív oldal szereplői!  
A Szivacsembert azért hiányoltam!
A két király egyértelműen Loki volt és Fátum!
Elejétől a végéig izgalmas volt a story;bár elég érdekes vége (?) lett...  
1-2 szereplő meglepően designe-osra sikerült;pl. Sólyomszem,Skarlát Boszi,
Varázslónő és a Hangya!
A legpoénosabb az volt,hogy a szuperhősök és a szuperbűnözők gyakorlatilag
gond nélkül ki-be járkáltak a SHIELD helibázisáról/ba,Fury legnagyobb megdöbbenésére!
(Vasember,Loki,Fátum Doki)  
Gyakorlatilag mindenkit átvettek az F4 vol. 1.-ből és az Avengers vol. 1.-ből!
Egyedül Galactus egyik hírnöke nem rémlik a régebbi történetekből;Plazma!  
Azt hiszem,nekiugrok a Vasember vol. 2.-nek is!

talgaby:
Valójában egész pofás sztorik, főleg azelső felük (a tavalyi adag). Csak olyan piszok sokat szívtunk a magyarítással, hogy sok szép emlék nem maradt belőle. És ez még csak a második harmad volt...
(Heh, most nézem, a tpb-borítók elég érdekes sorrendben alkotják a Galactusos képet.)

Sepi:
Nekünk sem a szívünk csücske ez a történetfonal, de ha már elkezdtük, akkor megcsináltuk. Bár azért van benne egy-két jó történet is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése