HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (736/1091) > >>

dr samson:

--- Idézet ---Az már nem ekkore történetfolyam, hanem egy 4 részes mini,
--- Idézet vége ---
Nem a francot, mi? Még ott lesz mellé talgaby Doom minije, meg én is jövök az F4 vol3 első öt számával, amiből kettő duplaszám, szóval elég nagy lesz az is.

Predash:
Én is ezzel a problémával küszködök.

Sepi:
Vakuljak meg, de én nem találom sehol az a köldökpiercinges képet.   Melyik képen van az?

Farek:
Köszönet ezért a hatalmas elemzésért.

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Az F4 6 részét olvasva, sikerült olyan meglepetésben részesülnöm, amit igazán nem gondoltam volna. Épp azt szemlélgettem, hogy milyen remek kép van benne Susan Stormról a fantasztikus négyes lógóval ellátott bikinijében, amikor megláttam, hogy piercing van a köldökében. Hinnyee. Ez a vol2 sorozat tud meglepetéseket okozni. Vért se látni túl gyakran a marvelben (MAX-on kívül) de itt Tony Stark rendesen vérzett. Ezek a realisztikus dolgok mindig élvezhetőbbé teszik számomra a történeteket, és Susanról azt is tudtam, hogy nem egy prűd kislány, de ez az újdonság erejével hatott rám, olyannyira, hogy egy kicsit a földhöz csapott. Eleve szép az a nagy kép Bannerrel, Fáklyával és Lénnyel, de Susan Storm viszi a pálmát a köldökpiercingjével együtt.
--- Idézet vége ---
Igen, igen, igen!!! Nekem is az a kép volt az, mi alapján igazán beleszerettem a HR-es Sue-ba! Az a köldökpiercing szerintem is nagyon odavág! Nekem is a kedvenc képem róla, és nagyon örülök, hogy valaki másnak is feltűnt!

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Az Iron Man 6-ban is tetszenek Fury és Thor szófordulatai. Farek Jó fordító.
--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen, igyekszem, bár nem vagyok azért profi.

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Nem tudom, viszont, hogy ez hogy és hol folytatódik ezután? Hogy kerülnek vissza a hősök az eredi földre, és hogy győzik le Végítéletet? Én azt hittem legalább az ki fog derülni ezekből, hogy rájönnek az igazságra, de csak sejtések voltak, egész a történet végéig.
--- Idézet vége ---
A hősök visszakerülése a Földre a jövő karácsonyi HR projekt, remélem, lesz türelmed kivárni  Az már nem ekkore történetfolyam, hanem egy 4 részes mini, de eléggé rendben van. Talán elég, ha annyit megemlítek, hogy Hulkok! Égiek (Celestials)! Szóval jó lesz.
Végítélet legyőzése pedig egy jelenleg is futó projekt Nitro, és pár másik lap oldalain, bízom benne, hogy a következő karácsonyra elérünk addig.

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Nem lehet Plasma Frankie Raye, hisz Frankie szerepelt a történetben, szóval két különböző személy. Távábbá Nova és Plasma képességei még csak nem is hasonlítanak. Plasma egy különálló hírnök, de én sem találtam róla semmi infót.
--- Idézet vége ---
Igen, egyáltalán nem hajaz Novára, de nekem akkor is az a véleményem, hogy rá építették a karaktert, még ha konkrétan itt nem is ő az. Hiszen itt egyik hírnök sem származhatott a Földről. És szerintem azért ilyen 'vizes', mert kellett az F4-nek megfelelő ellenpár a hírnökök között.
Egyébként én most nem olvastam végig, ezért nem vagyok teljesen biztos, hogy Frankie Raye itt valóban szerepel. Igen, szerepel egy Frankie nevű nő az egyik részben, akivel valószínűleg rá akartak kikacsintani, de ha jó emlékszem, a vezetékneve nem derült ki. De lehet, hogy tévedek. Ekkor viszont lásd az előző mondataimat.

Szóval örülök, hogy neked is ennyire tetszett ez a történet, ezek szerint nem volt teljesen hiábavaló a sok ezzel töltött nappal és éjszaka, meg a felmenőim emlegetése a többiek által ezért az ötletért.  

Predash:
Őszintén köszönjük ezt a hosszú írást, öröm ilyet olvasni. Tényleg nem a történetben a legerősebb, viszont szerintem így is elég jó. Nekem Amerika Kapitány szívem csücske is lett. Köszönjük a véleményt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése