HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
Az F4 elejével nekem sem volt semmi bajom, sőt igazából az egész v2 vonal egész jó volt az F4-ből, bár eléggé hulámzó volt, hiszen egy-két helyen ellaposodott a sztori, de meglátásom szerint még így is sokkal jobb volt a többi Heroes Rebornos sztori közül. Ezeket élveztem beírni, bár az utolsó számot beírás szempontjából nem kedveltem, de történetileg nagyon jó és drámai volt. A Vasemberek is pl elég uncsik voltak, kivéve az időugrásos rész. De a többi rész szerintem elég vontatott volt.
talgaby:
A következő úgyse lesz ekkora.
Valójában ez akkoriban eléggé új volt, és népszerű is, és az egész egy előre megtervezett, átgondolt egy év lett volna, csak amikor ugye az eladások megelőzték az akkori aranynégyest, a Marvel fejesein kitört a pénzéhség, és emiatt Jim Lee és társulata leléptek, így az egész alaposan összekuszálódott, látszik, hogy az Ipari forradalom után hirtelen az általuk érintett két cím koncepcióját vesztette, és magukkal rántották részben a társaikat is. A végén meg hirtelen belefutottak az előre megírt forgatókönyv-vázlatba, némely esetben (Kapi) a leghalványabb átkötés nélkül. Kifejezetten hangulatos volt szerintem ez az "image-esítés" - mert valljuk be, ez az volt - de sajnos emiatt a kavar miatt kevesebbet sikerült kihozni belőle, mint lehetett volna, pedig ez a történetfolyam a kilencvenes évek gyengeségei mellett azon időszak pár jó tulajdonságát (pl. a jobb értelemben vett "tökösséget") teljes mértékben ki tudta volna használni (nekem pl. az F4 v2 első fele az egyik nagy kedvenc sztorim lett, kegyetlen jól elkapták az igazi sci-fi kalandor hangulatot, jobban, mint az Ultimate változatuk, egészen Millar érkezéséig).
Farek:
Igen, erről a történetről megoszlanak a vélemények elég sok helyen.
Csakúgy, mint a rajzokról. De egyrészt a 7-12. részekben már nem Lee és társai voltak az "elkövetők", másrészt emg ízlések és pofonok. Egyetértek veled, helyneként én is el tudtam volna hányni magam egy-két rajztól, de voltak igazi szemet gyönyörködtető alkotások is, főleg Terrax tetszett nekem.
Viszont basszus, Morg! Mamám! Eszembe sem jutott! De ha ő jött volna, akkor a Fátum akár százszor is visszautazhatott volna, nekik akkor is végük
És igen, nem volt egyszerű ezt a mennyiséget összehozni. De most legalább egy évig megint pihi van ezzel
garrido:
HR v2 Angyalok, Kapi, Iron, F4 7-12:
Ekkora mennyiséget honosítani és egyszerre kirakni... le a kalappal.
Fogalmam sincs, hogy miért, de úgy gondolom nem tudtak mit kitalálni 96-97 környékén, ugye akkortájt készült el a Heroes Reborn, de ez tényleg nem lett olyan jó. Látom nem véletlenül nem tetszett a készítőknek sem annyira.
Ez a töménytelen ellenfél a Angyalokban, túlzás volt, nem kellett volna. AZ F4-ben pedig
Blastaar teljesen felesleges volt. Későbbiekben jöhet, én szeretem azt a nagyszájút.
Konkrétan a grafikája sem tetszett, de ez mellékes. Pár karakter ábrázolása egyenesen rosszra sikeredett, bár látom ezen is megoszlottak a vélemények.
A Galactus és Hírnökei vonal izgalmas volt, a hírnökök túl kemények lettek, Terrax vagy Tűz Ura igen durvára sikeredett, Black Bolt viszont nagyon gyengére és akkor ugye a földi hősök viszont ugyancsak gyengébbek lettek, szinte esélyük sem volt a hírnökök ellen.
És még Fátum lett túl sztárolva, aki egyértelműen a legokosabb elme a földön, itt nincs hozzá hasonló sem.
Ez a Galactus jobban tetszett a 616-os Galactusnál, 5 hírnőkkel és még éhesen is keményebbnek tűnt, mint egy átlagos Gal.
Ami még jó volt, hogy hullottak a hősök, bizony kell ilyen is.
Vasember és Amerika Kapi részei nem nyerték el a tetszésemet, a két csapat jobban tetszett.
Morg nyugodtan jöhetett volna Plasma helyett, egy kicsit "átvízesítve".
dr samson:
Egy tizenegy részes minit én már ongoingnak tekintek, főleg, hogy nem mondták, hogy nem lesz belőle több rész. Ja és nézd csak végig a listánkat, hogy mi van ott az S betűnél, amit te szorgalmaztál annyira... Meg hát a Teen Titans is ongoing tulajdonképpen.
--- Idézet ---Meg hát a Teen Titans is ongoing tulajdonképpen.
--- Idézet vége ---
Az egyik nem: ott van a jövő évi újdonságos, szavazós topikban, a Battlestar Galactica: Origins. De innentől kezdve ez már nagyon off, és ha reagálni akarsz rá, akkor inkább a Minden más Hzs képregény topikban tedd.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése