HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (726/1091) > >>

grey gargoyle:
én meg nem várom, mert soká lesz.  

holloo:
A HR szerintem is nagyon jó, (mint ahogy lejjebb kifejtettem  ) bár az első "csomag" valóban jobb, mint a második, de tulajdonképp azzal sem volt különösebb probléma. Én személy szerint örülök, hogy megcsináltátok és már várom a folytatást...húúú, de sokára lesz még.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: benya11 ---Na, örülök hogy ezzel nem csak én vagyok így, mivel itt a legtöbb embernek sajna nem jött be...
--- Idézet vége ---

Na én ezt azért nem mondanám. Olvass csak vissza 2-3 oldalt, elég szép vélemények érkeztek a HR-hez, és szerintem a legtöbb véleményezőnek tetszett.

Farek:

--- Idézetet írta: benya11 ---
--- Idézet ---És idén karácsonykor befejeződik végre a HR, a visszatéréssel, és egy alternatív 4 részes történettel a 13. számokban, valamint pár minivel. gyanítom, hogy a honosítók legalább annyira fognak ennek örülni, mint te és a többi olvasó
--- Idézet vége ---
Hát, én igazából nem örülök neki, hogy befejeződik, nem lehetne esetleg még 1 évet húzni??    Na jó, viccet félretéve: már nagyon kíváncsi vagyok, a visszatérésre, valamint, hogy ez hogy is fog majd lezajlani.

--- Idézet vége ---
Én a helyedben nem hangsúlyoznám ezt a többi résztvevő előtt  A HR miatt akkorát zuhant a népszerűségem itt, mint Kázmér apjának a 8 évesek körébe
Nem akarok túl sok poént lelőni a visszatéréssel kapcsolatban, de Franklin Richards, Égiek (Celestials), Hulkok(!)...
Szóval jó lesz.

benya11:

--- Idézetet írta: Farek ---Na, köszönet ezért az igen alapos és hosszú véleményért.
--- Idézet vége ---
Szívesen!

--- Idézet ---Igen, nekem is egyik nagy kedvencem a HR, minden nyilvánvaló hibája ellenére
--- Idézet vége ---
Na, örülök hogy ezzel nem csak én vagyok így, mivel itt a legtöbb embernek sajna nem jött be...

--- Idézet ---Meg ne felejtsd el, megoldhatták a páncélcserét akkor is, amikor eltűntek a megfigyelőképernyőkről.
--- Idézet vége ---
Tényleg, ez egy elfogadható magyarázat...

--- Idézet ---És idén karácsonykor befejeződik végre a HR, a visszatéréssel, és egy alternatív 4 részes történettel a 13. számokban, valamint pár minivel. gyanítom, hogy a honosítók legalább annyira fognak ennek örülni, mint te és a többi olvasó
--- Idézet vége ---
Hát, én igazából nem örülök neki, hogy befejeződik, nem lehetne esetleg még 1 évet húzni??    Na jó, viccet félretéve: már nagyon kíváncsi vagyok, a visszatérésre, valamint, hogy ez hogy is fog majd lezajlani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése