HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (724/1091) > >>

grey gargoyle:
ha már szóba került ez az avengers tervezet, megkérdezném, hogy az avengers annual 10-et (Vadóc első megjelenése) miért nem honosította eddig egy oldal sem? Azt nem tudom, hogy tervezi-e valaki, de az biztos, hogy szerintem egy baromi jó sztori, ami önálóan is megállja a helyét a marvel univerzumban.

Farek:

--- Idézetet írta: Asys ---Farek Avengers listája meglehetősen imponáló és tetszetős!  
Mit lehet tudni erről a Domination Factor-storyról?
(Természetesen azon kívül,hogy mini!)
--- Idézet vége ---
Egy összesen 8 részes mini, aminek négy része F4, négy pedig Avengers címek alatt futott, és ezért a számozás nem 1-8-ig ment, hanem 1 ide oda, vagyis kb:

Avengers: Domination Factor 1.1
F4: Domination Factor 1.2
A: DF 2.1
F4: DF 2.2
...
stb.

A történet egy szerintem elég korrekt kis mini, ahol az Angyalok és az F4 egy múltbeli ármány miatt hirtelen egy olyan időben találják magukat, ahogy nem úgy alakultak korábban a dolgok, ahogy ők arra emlékeznek, és nincsenek Angyalok, meg F4, meg ilyenek. Ezért ők is kezdenek beleolvadni ebbe a világba, de emlékezetük utolsó halvány szikráival próbálnak ez ellen tenni, és visszamennek történelmük bizonyos pontjaira, hogy apró lépésekkel befolyásolják az egészet, és visszacsinálják. Így klasszikus történetekbe kapunk bepillantást, összecsapnak pl. Magnetoval és az X-mennel, részt vesznek a II. VH-ban, szembekerülnek Namorral, és közben lassan ők is elfelejtik a saját múltjukat...

Bocsi, nem tudom, hogy mennyire volt így érthető, én is már kicsit régen olvastam, meg egy hangyágyit iszogatom  De jó kis történet, és ahogy írtam is, bepillantást nyerhetünk klasszikus F4 és BA sztorikba.

talgaby:
Azt, hogy ritka hülye számozása van a füzeteknek. Amikor Farek először átküldte, vagy negyed óráig csak azt silabizáltam, hogy mi jön mi után.

Asys:
Farek Avengers listája meglehetősen imponáló és tetszetős!  
Mit lehet tudni erről a Domination Factor-storyról?
(Természetesen azon kívül,hogy mini!)

Farek:

--- Idézetet írta: dr samson ---Most miért?
--- Idézet vége ---
Én is ezt kérdezem, hogy ezt most miért...?    

Ugyan, semmi gond, örülök neki

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése