HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (722/1091) > >>

freakdavE:
Hű, lesz (tudomhogynemmostcsakmajdkésőbb   ) Books of Doom? Volt szerencsém olvasni és szerintem fincsi.
Jut eszembe, elolvastam párat a klasszikus BA honosításaitokból, amikor nemrég rámtört a retrocomic életérzés. Igazán jól estek, köszönet értük.

talgaby:
Én meg szeretnék, és hátha ki lehet hozni belőle egy beírásbarátabbat, mint a fellelhető netes verzió.

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Heh, már odaadtam őket Sepinek.  Kis szerencsével vmikor meg tudja majd csinálni őket. De az lehet, hogy a börzén kapsz majd tőlem egy köteg Books of Doomot.
--- Idézet vége ---
Egye fene. Olyat még úgysem ettem

talgaby:
Heh, már odaadtam őket Sepinek.  Kis szerencsével vmikor meg tudja majd csinálni őket. De az lehet, hogy a börzén kapsz majd tőlem egy köteg Books of Doomot.

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Hatból négy be van írva. Kettőhöz viszont komoly segítség kell, és akkor még nem is tudod, milyen címfelirata van az egyiknek, amit magyarítani kellene...
Nincs szkennerem és nem is tudok olyan helyet, ahol tudnék használni (jelentősebb összeg otthagyása nélkül). Kb. ennyiben összefoglalható a probléma minden magva.
--- Idézet vége ---
Nekem viszont van... Elérhető vagy Bp-en? Mert akkor összehozhatnánk egy sessiont.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése