HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 175. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Garatulálok az erotikus jelenet szép lírai megfogalmazásához! :cool: Szóval Michael kilétére sor került. Farek kövezz meg, de nekem eszembe sem jutott, hogy pont ő lenne. Mondjuk Galactus cuccaival könnyű isteni erőt szerezni. :badteeth:
Aranyos volt Energikon, hogy kicsit túlválalta magát Ms Marvel előtt. :hehe:
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 05., 14:47:50 ---
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2018. Február 05., 13:24:23 ---a lelket is kike...szerette belőle. ;D :brow:
--- Idézet vége ---
--- Idézet vége ---
kike-let?
kike-repelte?
kike-rgette?
kike-nte?
kike-ltette?
kike-reste?
kike-zdett vele?
kike-helte a lelkét?
kike-resztre feszítette?
kike-sztölci tapétázta?
kike-resztbeállt a kereszteződésben és jött a vonat?
Farek:
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2018. Február 05., 13:24:23 ---"becsusszant lelkének finom hajlataiba" :D Tényleg? :D
Nagyon jó. :)
--- Idézet vége ---
A beírás folyamán másnak is feltűnt a finom megfogalmazás. :) Mégse írhattam, hogy tolta a csajt, mint a lopott biciklit, az meg nézett, mint a vett malac.
Vagy, mivel spirituális síkon is zajlott a dolog, hogy a lelket is kike...szerette belőle. ;D :brow:
grey gargoyle:
Elolvastam ma a bosszú angyalai 175-öt.
"becsusszant lelkének finom hajlataiba" :D Tényleg? :D
Nagyon jó. :)
Az volt a fura, hogy Amerika kapitány egy részen keresztül meg se szólal!? Szokatlan. Vissza kellett néznem, hogy tényleg szerepel-e ebben a részben.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Január 08., 12:52:46 ---
--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Január 02., 05:59:27 ---És szerintem lesz benne Thanos. ;D
--- Idézet vége ---
Hacsak újra nem vágják, miután kineveztek egy új rendezőt. Ja, nem, ez nem DC film. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Miközben a Disneynél: :D
https://www.theguardian.com/film/2017/sep/11/star-wars-lose-directors-trevorrow-lucasfilm
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése