HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (716/1091) > >>

Farek:
Köszönjük szépen a visszajelzéseket, örülünk, hogy továbbra is tetszenek a "Kalandos" Bosszúangyalok.
Igen, a végén az ott Loki akart lenni, aki hamarosan szintén visszatér, méghozzá a Bulldózerrel és másokkal egyetemben! (Vagy főiskolában, már régen fordítottam   )
És az, ahogy itt beszólogatnak egymásnak, még semmi. Rozsi és a Kapitány, valamint Rozsi és Hulk igen élvezetes kis csörtéket fognak még vívni a közeljövőben is

--- Idézetet írta: Asys ---Leginkább a 227. és 275. között lévő,valamint a 286.-tól 344.-ig tartó részeket olvasnám a legszívesebben...
--- Idézet vége ---
Nagyon ravasz...  Azon vagyunk, hogy ezt teljesítsük.

Asys:
Héló!Fareknak és Predashnak hatalmas gratula a MKBA 7.-edik számáért!    
Poénos,ahogy a hősök egymást (verbálisan) heccelik!  
A grafika meglepően szép;a történet viszont kicsit erőltetettnek tűnik...  
Fareknak köszönöm a választ a Domination Factor-os kérdésemre!
Hogy milyen Avengers (vol. 1.) számokat honosítsatok?
Én,személy szerint,nem vagyok oda a túl régi storykért!  
Természetesen a már legendásnak számító első részeket azért én is elolvastam...  
A magyar Marvel Extrában megjelent számokat/történeteket én már ,,rongyosra'' olvastam!  
Leginkább a 227. és 275. között lévő,valamint a 286.-tól 344.-ig tartó részeket olvasnám a legszívesebben...

SithLord:
Üdv! Köszi a MKBA-t Farek,Predash!    
Vehehe a Bulldósör nagyon ütött!!  Szerintem ez volt az egyik legjobb rész a 7-ből,igaz,hogy a történetet ismerni lehetett Buldózerről,de nekem tetszett,a végén az a manus az a Loki volt?Gondolom,igen.És ha még Buldi visszatér,akkor remek izgalmak fognak még várni ránk!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Akkor remélem, hogy most már visszatérsz hozzájuk, mert 2-3 rész múlva megnit visszatér Bulldózer, ráadásul nem is egyedül

És örülök, hogy bejöttek a poénok, igyekeztem.

Hidd el, nem olyan rossz ez az MK világ, a sok nagy és komoly történet közben néha kell egy kis lazulás. És attól, hogy "gyerekesebb", még nem biztos, hogy rossz a történet. De ítéld meg magad!

grey gargoyle:
Bár a legtöbb MA képregényt elég gyerekesnek tartom, és ezért nem is fordítok rá nagy figyelmet, de amikor megláttam Buldózert a borítón, tudtam, hogy ezt el kell olvasnom.
Már az eleje egy ütős poénnal indul. "pókalsó"  ez nagyon kemény.
És egy eredettörténet Buldinak, ennek örülök.
Sőt még valami, ami miatt szimpatizálnom kell most Rozsomákkal meg a történettel. Amikor azt mondják rám pesszimista vagyok, és is azt szoktam felelni, hogy inkább realista.
"Buldó-sör"  
jaaaaj!  mekkora csattanó volt a végééén.    erre nem számítottam.
Remélem lesz folytatása. Köszönet a brigádnak a honosításért.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése