HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
Abban a különszámban volt az a reprint is, akárcsak az Avengers 213 is, amit ugye meg is csináltam már ide az oldalra.
talgaby:
Szerintem az SI: Requiemben volt ez a reprint. Valaki, akinek meg is van a gépén, gyorsabban kikeresheti neked. Egy eredettörténetnek szerintem megéri, hacsak a Chronosok nem akarják ezt is hozzácsapni az első megjelenéses gyűjteményükhöz.
Farek:
talgaby, nem ismerem a történetet, de ha estleg adsz egy címet, akkor letöltöm a DC+-ról és megnézem, hogy milyen. De alapvetően van elég Angyali történet is, hidd el
galamb (és talgaby): ugyan már, miért vagytok így megakadva? Biztos valamelyik ideiglenesen itt állomásozó szovjet katona hagyta itt emlékül az anyjának
Ben: nagyon helyes, csak így tovább, és ne hagyd ki a speciálokat sem, mert nagyon jó kis történetek vannak abban is. Majd pedig olvasás után (te és mindenki más is, akár visszamenőleg is) tessék értelni.
talgaby:
Az író szerint a Trovaya egy átlagos magyar név. Mondjuk ha már Darázs, én picit reménykedem, hogy Farek egyszer megcsinálja azt a reprintet, amiben ezt eredetileg mesélik el a Tales to Astonishben. Kegyetlen szép rajzai vannak annak a történetnek, és a modern színezéssel valami olyan gyönyörű lett az egész, hogy csak ámulni lehet rajta.
Galamb:
Köszi az új részt! Pym történetét már olvastam a dokumentációban, de hogy önmaga mesélte, így sokkal jobb. Mndjuk a feleségét nem vágom nagyon: most akkor ő egy Magyarországon született orsz nő volt, vagy a dárga amerikaiak szerint a Trovaya átlagos magyar név?
A honosítás persze nagyon jól sikerült.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése