HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (704/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: zozi56 ---Például az ilyeneket?
--- Idézet vége ---
Hülye
Pontosítok: az erős és SZÉP nőket...
Szóval nem kellenek a női  testépítős képek sem... BRRRR!

zozi56:

--- Idézetet írta: Farek ---Egyszerűen csak szeretem ez erős nőket...  
--- Idézet vége ---

Például az ilyeneket?

Farek:
Igen, Tojásfej már csak a nevéből és a kinézetéből fakadóan is állandó kacajra ingerel.
Egyébként ja, volt ebben a történetben minden, mint a falusi zsibvásárban. De ne felejtsd el, ez a történet tulajdonképpen még az Ostrom előtt játszódik, szóval a Zémó csapatában lezajlott harc volt a déja vu

És miért lennék mazochista? Egyszerűen csak szeretem ez erős nőket...  
Báááár... a magyarul is megjelent Pókemberben, amiben Csodakapitány eredete volt, amikor Monica megjelent a fúrótornyon egy szál bikiniben, hogy piknikelni szeretne... hangos nyelések zajlottak...  

Asys:
Fareknak és Gorgiasznak köszönöm az Avengers vol.1. 228.-at!    
Ez egy kegyetlenül jó sztori volt!    
Nem tudom,de én ezt a Tojásfejet egyszerűen nem tudom komolyan venni...  
Valószínű,hogy halálraröhögném magam,ha ,,Avengers''-ként taliznék vele!  
Megvolt ebben a storyban minden,ami kell:1.önzetlen Vasember,2.unatkozó,frusztrált Amazon és Sólyomszem,3.galád Tojásfej,4.verekedő (és gyülekező) Mesterbűnözők!  
Először,mondom magamban,összegyűlt pár tudós szuperbűnöző (Toji,Holdkő,Radioaktív Ember);aztán megjelenik két verőlegény (Rengető,Tigriscápa)!  A Rengetőt gondoltam,hogy feláldozzák;ő volt a leggyengébb!Volt egy kis deja vu (Zémó vezérlete alatt Mr. Hyde és Cölöpverő ugrott össze)!  
Látom Farek mester enyhén mazochista!  Inkább Csodakappal(=Foton) kezdenék!  
Bár forró,de rohadt gyorsan el tud tűnni,ha kell...      

Galamb:
Köszönöm az újabb részt! Szegény Pym, jól megszivatta Tojásfej, kiváncsi vagyok hogy mászik ki ebből az egészből. Meg vajon tényleg ennyire összetört, hogy elfogadja Tojásfej ajánlatát, vagy ez csak valami csel? Na gondolom hamarosan úgy is kiderül A honosítás szuper lett!    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése