HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (702/1091) > >>

keildavid:
HŰHA!!Nem tudtam,hogy a klasszikus Bosszú Angyalait is tervezitek honosítani Farek és gorgiasz!!!Erről a sztoriról ha jól mondom,a '60-as években jelent meg Amerikába!!!Kíváncsi vagyok a folytatásra és sok sikert kívánok nektek!!!

Farek:
Igen, elég fura, hogy mindenki Ami Kapi iránt van oda. De hát mégiscsak ő az amerikai hős. Thor csak egy európai bevándorló, Vasember egy szemét fegyvergyáros testőre, Óriás alapból gyanús, hiszen az első felesége a vasfüggöny mögül jött, biztos titokban komcsi, Darázs meg csak egy nő, aki a szemek gyönyörködtetése miatt van bent a csapatban.  Szóval ki mást lehetne imádni?  

Vasember páncélja... hát igen. De voltak még ennél érdekesebb dolgai is, pl. az orr-része, meg a kis fülecskék!   Na azok voltak csak a gáz találmányok! Nem is beszélve a beépített görkoriról...  És ne felejtsük el az első 2 számban viselt aranypáncélt, meg amikor a második számban egy kalapács kiegészítőt illeszt rá!!!  

Egyetértek Zémó (bármelyik is) mindig is komolyabb ellenfél volt, mint Tojásfej, nem véletlen, hogyha azt mondja az ember, hogy Mesterbűnözők, akkor nem a rántotta alapanyag jut az eszébe...

Egyébként meg ráadásul szerintem Zémó a szemnyílásokon keresztül kap levegőt. Szóval vagy néz, vagy lélegzik

Asys:
Azt bírom,ahogy Amerika Kapitányt ajnározzák a többiek!Még jó,hogy végtelenül szerény ez a Rogers gyerek!  
Holott ott van mellette egy skandináv viharisten,egy bivalyerős páncélzatba bújt,milliomos műszaki zseni,meg egy ,,hatalmas'' biokémikus!Ha jól tudom,akkor Kapi rajzoló volt,mielőtt kísérleteztek rajta!Így gyakorlatilag a divattervező Darázs-zsal van szakmailag öszhangban,némileg...  
Vasember páncélja:szerintem már a páncél szájnyílása haláli,alul meg van egy kicsi ,,alsógatya''-feelingje!  Meg amikor cipeli a hátán a hordót és jajgat,halááál...
Nem tudom,szerintem Zémó még mindig komolyabb ellenfél,mint sir Tojásfej!  
1.A rajzokon folyékonynak tűnik a ragasztó.A kérdés az,hogy milyen gyorsan szilárdul meg?Ha levegővel érintkezve pillanatok alatt állagot vált,akkor nagy magasságokból nem is érdemes bevetni!
2.Valahol azt olvastam,hogy Zémó feje(arca?) teljesen viasszerű!Szerintem nincs se arcszőrzete,se haja...  
Ha viszont olyan jól szigetel a cumó (a ragasztó miatt),már az fura,hogy Zémó levegőt kap a maszk alatt...  
3.-4.Ezek tényleg érdekes dolgok!

Farek:
Bizony, bizony, a Radioaktív Ember minden, csak nem vicc. Sőt, annyira félnek tőle még otthon is, hogy nem is merik hazaengedni, mint az egyik tavalyi Thunderbolts one-shotból kiderült. De hát ki ne félne egy embertől, akinek pusztán a közelségétől is steril lehetsz, a rákról és egyébk nyavalyákról nem is beszélve???
És ja, Tojásfej valóban egy ránézésre igen nevetséges figura, mégis sok borsot tör hőseink orra alá. Persze ilyen csapattal nem nehéz.

A klasszikus számot pedig egyszerűen muszáj szeretni  Azok a rajzok, a dumák, a megoldások... Meg Ami Kapi hazafias maszlaga...
Asys, mire gondoltál, amikor Vasember korhű páncéljáról írtál?
Ami Kapi pajzsa pedig egy komoly rejtély, mert a korai számokban voltak vele ilyen dolgok, mint a beépített mágnes, meg hogy megsemmisült, meg ilyenek. De az még biztos nem a híres törhetetlen volt

Most pedig, bár nagyon kedvelem ezt a történetet, de egy pár mondatban összeszedem, hogy miért is borulok ki tőle.
Oké, hogy ez egy '60-as évekbeli történet, és nem szabad mai szemmel mérni, de azért az ordenáré következetlenség az mindig ordenáré következetlenség marad.
1. Ez még igazából nem olyan nagy gáz, csak a bemelegítés, ezt még lehet magyarázni. Mármint hogy mikor és milyen állapotban ragad Zémó ragacsa. Levegővel érintkezve, mint Pókember hálója? És ha igen, akkor folyékony, vagy spray halmazállapotban? Mert remélem, hogy ebben az esetben a gonoszok tartályaiba is légmentes csővezetéken át töltötték.
2. Ha ez a ragasztó annyira faszentosan ragaszt, akkor hogy lehet még Zémó életben??? (alapvetően mindkét Zémó) Kezdve ott, hogy a képen, amikor beborítja őt a cucc, akkor látszik, hogy szétfröccsen. Nos, ebben az esetben jelenleg egy odaragadt maszkos csontváznak kellene még mindig ugyanott állnia, mert hogy onnan nem ment volna sehova, az tuti. De lépjünk túl ezen Viszont hogy a fenében eszik és beszél? Mert ugye Kapi mondja, hogy még a csizmájából sem tud kibújni, mert az anyagon is átszivárog a cucc. De akkor a szája miért nem ragadt a maszkhoz? Ráadásul szájnyílást sem látok rajta, tehát hogy is eszik? Intravénásan??? (Ráadásul képzeljétek el, milyen penetráns szag lehet a maszk alatt. Évtizedek óta, se hajmosás, se fogmosás, se semmi... Tényleg, vajon a haja meg a szakálla is megállt a növésben?
3. Ahhoz képest, hogy saját elmondása szerint annyira gyűlölték, hogy rejtenie kellett a személyazonosságát, mégis mindenki, még Kapi is, a családnevén emlegette, nem pedig valami fals kódnéven. Persze, legyen büszke a régi nemesi családjára, de akkor most hogy is van ez?
4. Ekkor még mindenki úgy tudta, hogy Vasember Tony Stark testőre. Viszont senkinek sem tűnt fel, hogy ez az állítólagos testőr lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy ezt a szerkezetet is ő találta fel, meg amazt is? Ennyi gyengeelméjűt egy rakáson, akik nem tudnak összeadni 1+1-et...

Szóval így nagyjából ennyi. Mondom, ettől függetlenül szeretem ezt a történetet is, de éppen azért tud felzaklatn, ha a szívemnek kedves sztorikban nem a kor számlájára írható, hanem abszolút baromságok vannak. Persze nem kell velem egyetérteni, nyugodtan szálljon velem vitába, aki máshogy érez.

Asys:
Elolvastam én is az Avengers vol. 1. legendás,klasszikus (és bájos)  hatodik számát!
Köszönöm a honosítást Gorgiasznak és Farek-nak!    
Voltak benne érdekes dolgok,az szentigaz!  
Viszont tanúi lehettünk a Mesterbűnözők (első) megalakulásának!  
Nem tudom,hogy ki,hogy van vele,de én végig szakadtam rajta a röhögéstől!  
Ahogy lefegyverzik Amerika Kap-ot és az Óriást a hiper-szuper ragasztóval;valamint amikor Zémó elkezd ugrálni az újságon,meglátva benne régi ellenfelét...  
A pajzsnál kicsit felkaptam a fejemet;na meg Vasember korhű páncéljánál is...  
És igen,a Radioaktív ember tényleg nem piskóta!Komoly ellenfele Amazonnak,Thornak,de még a Hulknak is!
Még a társai is félik és tisztelik!(Lásd. 228. Tigriscápa nem sok ,,embertől'' kér elnézést!)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése