HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (71/1091) > >>

Gorgonita:
Szóval ha Thor felszáll egy buszra a pöröllyel, akkor a busz elbírja a pöröly súlyát? Elég masszívak ezek az amcsi buszok. A nyársapáti csuklós biztos befigyelne Vasember páncéljának súlya alatt.  ;D

Blue S:

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Március 03., 20:48:45 ---Valóban. Javítva.  ;)

--- Idézet vége ---

Köszönöm!

Sikerült is elolvasnom, szóval NYPBA Vol2 041.

Meglepett, hogy két Fantomlovas is megszállta szegény embert. Akinek bebizonyosodott, hogy a génjeiben van a kalandos élet iránti vágy, simán elfogadta, hogy a "jó" Lovas megszállja őt.

Szeth tábornokának igaza volt, a serege csak a tömegtaktikából tud előnyt kovácsolni, nincs benn egyetlen igazi egyéniség sem. Legalábbis az eddig olvasott történetekből, amikben szerepelnek nekem ez jött le. Nem is értem, hogy az asgardi hősök miért nem aprították meg fel őket.

Valahogy éreztem, hogy Holdlovag otthagyja majd a csapatot, mihelyt kiderül, hogy nem önszántából cselekedett. Kár, mert nagyon erős tag volt, kifejezetten jó ötletnek tartottam a szerepeltetését.

Seregély végre megkapta a hőn áhított bosszúját és a csata közben kimondta, hogy igenis fáj neki a tönkrement házassága. Amit remélem, hamarosan helyrehoznak Clinttel, mert az íjászra is ráférne egy kis lelki támasz, amit csak Bobby adhat meg neki.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Március 06., 09:35:06 ---Remélem, hogy a Nyugisoknak ettől jobb történeteik is vannak, ugye?

--- Idézet vége ---
Ahogy Peter P. is írta, már a következő is jobb. És igazából mostantól indul el egy olyan irány a nyugisoknál, amire én azt mondom hogy szerintem ebben az időben jobb volt a keleti parti fővonalnál. De majd meglátod. Remélem, még maradsz.  ;)

Peter P:

--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Március 06., 09:35:06 ---Szinte örülök, hogy már vége van. Remélem, hogy a Nyugisoknak ettől jobb történeteik is vannak, ugye?

--- Idézet vége ---

Szerintem, már a következő rész egy sokkal jobb történet.

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 41. részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Hmm.. Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem ez sok szellem-Holdlovag mizéria már sok volt. Szinte örülök, hogy már vége van. Remélem, hogy a Nyugisoknak ettől jobb történeteik is vannak, ugye?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése