HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
keildavid:
Valamit még elfelejtettem kérdezni!A történet utolsó két oldalán van a Föld!Az előzőn rendbe van,de a következőn valami vörös fény látszott!Mi volt az?Valami robbanás?És ki fog derülni?
keildavid:
Köszönöm a válaszokat talgaby!Így most már érthető,hogy hogyan van ez!
talgaby:
Sólyomszemről van egy egyrészes történet a New Avengers egy későbbi számában. Kiadásának esélye csekély.
A professzor Genoshára tér vissza. Az ő további történetét lásd az xfanzine-on a Deadly Genesisben.
Higanyszálról szintén az xfanzine-on olvashatsz majd a Son of M c. miniben.
A Skarlát bosziról meg szintén ott, de jóóóóóval később az Endangered Species c. crossoverben.
keildavid:
Nos van valami,ami érthető!Elolvastam a Mutánsvilág 2.könyvet!A világ visszaállt a rendes kerékvágásba!De azt nem értem,hogy Sólyomszem visszatért!Csak a jelmeze és egy újságcikk része van a kúria falán kiakasztva!Akkor hova lett Sólyomszem?Azonkívül Higanyszál és Charles Xavier Professzor hollétéről sem derült ki!A Skarlát Boszorkány meg valamely európai országban lehet,ahogy a történet végén is látható!Szóval hogy is van ez?
keildavid:
Azt hiszem Farek a Vízióra is utalt.A Hangya aki civil néven Scott Lang-nak hívják valóban meghalt.talgaby azt nem mondanám,hogy ennek a Víziónak nincs köze a Skarlát Boszorkányhoz!Bár az emlékei megkoptak vagy más szóval kitörlődtek,de még vissza nyerheti őket!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése