HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Galamb:
Kösz szépen ezt a részt, örülök, hogy végre kiderült az igazság. Bevallom őszintén, nem emlékeztem az angyalok "ne ölj" szabályára, úgyhogy nem nagyon értettem, Pym miért döbbent meg annyira, de ez így már más tészta, sokkal izgalmasabb lesz gondolom a folytatás.
gorgiasz:
Igen SithLord jól emlékszel, tényleg nagyobb betű méretet ígértem, és most félek, hogy csalódni fogsz, de ezek már a nagyobb betű
méretű beírások! Amikor elkezdtem ezt a sorozatot beírni 6,7 el kezdtem mostanra feljött ez az érték 9,7re és két füzettel későbbitől
10,7 lesz (Bár ettől se fog látványosan nőni). Valahol kénytelen vagyok meghúzni a határt,mert hiába akarok én 18,7 ben beírni,ha
ez nem megoldható.
Illetve szeretnék megkérni minden Bosszú Angyalai rajongót, hogy SithLordhoz hasonlóan írja, le mi nem tetszik a beírásommal kapcsolatban?!!!
Mert jelenleg ez az egyetlen beírt címem, amely átlagban csak 4 est kap! És, mivel 4est adtok, valami biztos nem tetszik benne. Nem fogok
megsértődni, ha leírjátok, nektek mi nem felel meg,min módosítsak stb... A cím csak akkor lehet szebb/jobb,ha segítetek benne és
az esetleges "hibáimat" is jelzitek,így ha megoldható a problémátok ígérem igyekszem a későbbiekben arra is odafigyelni és
nem "elkövetni" újra!Segítségeteket előre is köszönöm!
Farek:
Veled is, Nagyúr! És vedd úgy, hogy ezt egy utólagos szülinapi ajándék volt! (Ami nem igaz, de azért vedd úgy )
Igen, Sólyomszem szerintem nagyon jó karakter, aki ugyan az elején elég egysíkú, bosszantó figura volt, de később, a keleti parti Angyalokkal, majd a Mennydörgőkkel számomra nagyon komolyan bizonyított. És itt már bontogatta a szárnyait.
Egyébként oké, hogy védelemből ölt Sólyom, de azért egy dolog megnehezítheti a helyzetet: ugyanis Tojásfej ölte meg korábban a testvérét, aki egy bűnözők közé beépült titkosügynök volt (ami retcon, korábban csk sima bűnöző), szóval azóta mindig is jó adag bosszúvágy dolgozott Clintben a rántottafejű ellen, szóval a véletlen... nem biztos, hogy mindig véletlen.
SithLord:
Üdv! Köszi az új Angyal történetet Farek,Gorgiasz!
Na ez igen,szerintem ez egy kiváló rész volt!Ahogy Sólyomszem kihozta Jenniferből az állatot Tényleg lenyűgöző volt,ahogy Pym doki lenyomta a Mesterbűnözőket,le a kalappal előtte!A végén ha Clint nem figyel,könnyen tragédia is lehetett volna,mondjuk így is,de nem akarattal gyilkolt,hanem reflex mozdulattal.Szóval jó volt minden kivéve a pici betűk a beírásban,de ezt már régebben lebeszéltük Gorgiasszal.Akkor innentől,ha jól emlékszem nagyobb betűkkel fogsz beírni.Várom a következő részt!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Predash:
Jólvanna, nekem oly mindegy. Tudom, hogy nem rajtam múlik a lektor.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése