HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (690/1091) > >>

Asys:
Elolvastam (immáron másodszor) és lepontoztam az Avengers vs. X-Men story-t!
Nagyon köszönöm a honosítóknak (beíróknak és fordítóknak egyaránt) ezt a rendkívül izgalmas és akciódús storyt!      
Gyakorlatilag ez Magneto perének második (újra)tárgyalása!  
Kár,hogy Mázlista és Psziché csak TV-t néztek (mellékszereplők voltak),bár ilyen súlycsoportú ellenfelek ellen,mint Thor és Csodakapitány,nem csodálom...  
A legdrámaibb jelenet:Magneto Amerika Kap-on használja a ,,kütyüt''!Magnus akkor ott meg is szűnik erkölcsileg...  
A legpoénosabb jelenet:Amazon segíti kihúzni a vízből a Szovjet Nagy Macit!  
A legmagabiztosabb szereplő:Csodakap ill. Foton!
A pozitív csalódás:Dr. Druid!
A nagy keverőgép:a Vörös Dinamó!Gyak ő az egyetlen negatív,szuperképességű karakter!
A legpoénosabb dolog:a Fekete Lovag ,,légparipája''!

Farek:

--- Idézetet írta: Asys ---Nem semmi méretei vannak a hölgynek időnként...
--- Idézet vége ---
Ó, igen!!!  Szívesen elvesznék a kezei (vagy egyéb páros testrészei) közt...  

Egybként meg szívesen, örülök, hogy hosszabb szünet után tudtunk nektek prezentálni egy újabb részt ebből a szerintem igen jól sikerült kis sorozatból.

Asys:
Én is köszönöm Predash-nak és Fareknak a MK Avengers 8.-at!    
Véleményem szerint a széria eddigi legjobb része volt ez,felvonultatva az összes ellenfelet!  
Loki nem sokra tartja a ,,haverjait'' agyilag;frankó volt,ahogy le is vizsgáztatta őket a harc végén...  
Poén volt látni,ahogy Óriáslány kezében makettnak tűnt az iskola!  
Nem semmi méretei vannak a hölgynek időnként...

SithLord:
Üdv!Köszi a MK Bosszú Angyalai 08-t Farek,Predash!    
Aranyos volt Loki beszámolója az emberi fejlődésről,már régebben volt róla szó,hogy a 8.részben lesz ez a poén,de ,valahogy nem igazán hatott rám...talán kicsit jobbat vártam,amúgy nem volt olyan rossz ez a rész!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Farek:
Semmi gond, dicséretes a lelkesedés. Egyébként amit korábban említettem, szerintem ez egy igen vicces rész volt. Loki, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']mint tanárbácsi, amint a táblánál felírja a nevét, meg mutogatja a tözsfejlődést...
Meg amilyen dolgokat varázsolt a bűnözőkből meg az Angyalokból [/span]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése