HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (684/1091) > >>

Farek:
Igen, ezek a részek, meg főleg ez a grafika a kedvenc időszakom. Lehet, hogy a korom miatt van, de én olyan maradi vagyok, hogy szeretem egy rajzon felismerni, hogy az egy embert ábrázol, anélkül, hogy közben latba kellene vetnem minden képzelőerőmet, és fel kellene idéznem az összes Dali képet, amit láttam...
Nem azt mondom, hogy minden anatómialiag pontos legyen (és most nem az elméletben létező, de azért a gyakorlatban ritkán látható testépítő szuperhősökre és -hősnőkre gondolok), de azért mégis lássam már, hogy mi a fene van a képen. Ezért pl. egészen tetszik Madureira munkáinak többsége, viszont, bár nem olvastam, csak láttam fórumokon pár képet, de masszív, görcsös hányinger rohamot kapok Ramos általános Pókember és Venom ábrázolásától.
Bár lehet, hogy már kezdek fásulni, mert az Initiative-t még bírja a szemem. Bár már csak alig...

SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 230.számát Farek,gorgiasz!    
Janet kimért volt és erőskezű,de csak addig,amig Pym doki el nem hagyta a kúriát,aztán belőle is előtört a gyengébbik nem.Látom,hogy Űrróka is feltűnik hamarosan.Nagyon szeretem ezeket a részeket,mind grafikailag,mind történetileg kiválóak!Várom a következő részt!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
És akkor is, Hulk elítélése, majd további sorsa szerintem egy ordenáré nagy baromság volt.

Farek:
Eh! Obelix után szabadon: dilisek ezek az amcsik...  

talgaby:

--- Idézet ---Visszatérve pedig a bűnözők büntetéséhez: ha már, ahogy korábban Ben is mondta, "ítélkezés Isten és a hatóságok dolga", akkor legalább a hatóságok miért nem hoznak tényleg olyan ítéleteket?
--- Idézet vége ---
Mert New York államban, ahol általában ezek zajlani szoktak, nincs halálbüntetés. Sőt, akármennyit is hőzöng miatta a sajtó, pár állam kivételével alig gyakorolják az USA-ban. És ott is inkább a déli államok (meglepő, mi?). A Hulkot is Millarnál mintha a katonai ítélőszék ítélte volna el, bár már nem emlékszem rá pontosan. Sőt, a népszerű hollywoodi klisével ellentétben az amcsi hadsereg se végzett ki senki már lassan félszáz éve.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése