HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (683/1091) > >>

Farek:
Na, örülök, hogy ennyire tetszett Űrróka színpadias belépője!

Megmondom őszintén, Növényemberről nem sokat, tudok, az Angyaloknál azt hiszem ezen kívül nem találkoztam vele. Viszont elég sokat szerepelt másik kedvenc sorozatom, a Mennydörgők (Thunderbolts) első sorozatának második felében, ott már azért messze nem volt ilyen nevetséges (mert azért szerintem itt az).

Igen, Sólyomszem megsérült, de az a következő számban ki egyértelmű is lesz. Elmondhatom, nem fog neki örülni.

Vasember pedig valóban nem szöszmötölt sokat, hanem durrbelebumm! és már le is lécelt. Persze aki ismeri a történetet, az tudja, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet, aki pedig még nem, azt majd éri ezzel kapcsolatban egy kis meglepetés...

Jocasta valóban meghalt, (látszólag persze, hisz a Marvel univerzumban (is) mindenki energiaalapú élőlény, vagyis el nem vész, csak átalakul...  ), de hogy pontosan hol és mikor, azt most nem tudom megmondani, azt hiszem, talán egy Marvel Team-Up-ban, de nem merném a nyakamat tenni rá. Megpróbálok utánanézni, de nem ígérek semmit.

És igen, Űrróka egy darabig még nem lesz tag, legalábbis nem teljes értékű, de azért ott fog sertepertélni az Angyalko háza táján, segítve a fiúkat és lányokat.

Oh, és ha már keildavid említette az április tréfa-jellegű HZs különszámot: amikor legutóbb láttam a két különszámot, nem volt hozzá értékelés...

dr samson:

--- Idézet ---Már frankón kezdtem beparázni,hogy a héten nem lesz Marvel-honosítás...
--- Idézet vége ---
És az olyan nagy baj lenne?  

--- Idézet ---De egyszer valaki említette, hogy az értékelést többször is értékelheti.
--- Idézet vége ---
Azóta ez orvosolva lett. És igen, főleg az én javaslatomra azért lett ez a rendszer bevezetve, hátha így többen értékelnek majd.  

--- Idézet ---A napi frissítést tervezitek még tovább tartani?
--- Idézet vége ---
Hát, egy darabig még biztosan. A jövő hétre pl kisebb vita alakult ki talgaby és köztem a napok elosztását illetően...  A lényeg, hogy remélhetőleg még egy darabig fog menni ez a rendszer. Amíg a heti 7 napból 4-re mindig tudunk rakni frissítést, addig azt a maradék 3 napot már nem olyan vészes kifoltozni valahogy...  

keildavid:
Ez a Bosszú Angyalai történet nagyszerű. Nos ahogy látom Hank Pym kilépett a csapatból. De egy valamit nem értek. Az elején azt olvastam, hogy Jocasta az életét vesztette. Ez hol történt? Hiszen az előző részben Hank Pym tárgyalásáról szólt. Látom Űróka is megjelent, ahogy ezt is az előző részben láthattuk. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']És azt mondta Eros be akar lépni a Bosszú Angyalaihoz. Ez azt jelenti, hogy akkoriban nem volt tag, csak a következő résztől lesz/lett?[/span] Azok a növényemberek nagyon különösek voltak. Majdnem olyanok voltak, mint a Mocsárlény(DC-s) és a Sárlény(Marveles) féle teremtmények. A Növényember nevezetű bűnöző kicsoda? Nem ismerem az eredetét, de viszont láttam egy áprilisi tréfa jellegű Bosszú Angyalaiban itt a HZS-n.
Ezer köszönet Farek és Gorgiasz eme képregényért!
A későre csúszott frissítés miatt nem panaszkodok. Sőt meg vagyok elégedve. Mert ismeritek a mondást "Jobb később, mint soha!" És tényleg jó volt. Bár először azt gondoltam, hogy egy napot kihagytok, talán azért mert tegnap extra mennyiségű képregényt raktatok ki. Persze tegnap azért sikerült ilyen, mert akkor volt talgaby születésnapja.
Volna itt még egy-két kérdés. Az értékelés regisztráció nélkül is használható. Ezt azért csináltátok így, mert vannak néhányan akik bár a nem adnak hangot a fórumon, viszont azok is értékelhetik? De egyszer valaki említette, hogy az értékelést többször is értékelheti. Egyszer én is észrevettem és valóban úgy volt. Ha egy személy netán többször értékeli, az valami problémát jelentene vagy nem?
A napi frissítést tervezitek még tovább tartani?
Mára ennyi volt a véleményem. További sok sikert kívánok nektek a napi frissítéshez.

Átszerkesztettem a hozzászólásom egy részét. A Növényemberes kérdés most látható. Remélem ez nem spoileresen hatású kérdés volt.

Asys:
Fareknak és Gorgiasznak köszönöm az Avengers vol. 231.-et!    
A honosítás ismét kitűnő lett!  
Poénos és stílusos volt Űrróka belépője!  
Érdekes fazon (és ellenfél) ez a Növényember!  
Vasember nem szöszmötölt túl sokat:,,Kilépek,császtok!''  
Kemény volt,ahogy Fury ott állt egy csúzlival Csodakapitány (az egyik legerősebb tag) mellett!
Sólyomszem most akkor tényleg megsérült?Ez nem derült ki a végén...  
De ez van,tagok mennek (Vasember,meg nemsokára Thor és Clint is) és jönnek (Csodakap=Foton,Űrróka,Skarlát boszi)!
Már frankón kezdtem beparázni,hogy a héten nem lesz Marvel-honosítás...
Még egyszer köszi!

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1641&catid=9&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Bosszú Angyalai v1 231[/a]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése