HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Asys:
Frankó (Néró)!
dr samson:
--- Idézet ---U.i.:igen,én meglepődtem,hogy egy hét alatt csak egy Marvel honosítás került ki,DC pedig egy sem...
--- Idézet vége ---
Hát, most így alakult... Mint tudod, elég változatos a felhozatalunk, ezért előfordulhatnak ilyesmik. De erre a hétre két DC is van betervezve (az egyik mindjárt holnap) és tudtommal van Marvel is tarsolyunkban...
Asys:
Vannak ,,érdekes'' ellenfelei az Angyaloknak,az szentigaz!
A ,,kedvenceim'':az A.I.M. ágyútöltelékei,a Hydra pizsamás osztaga,a forrófejű Lávaemberek és a kihagyhatatlan Tojásfej...
Mondjuk az F4 rövidlátó,mélynövésű ellenfelét,Vakondembert egyik sem übereli!
U.i.:igen,én meglepődtem,hogy egy hét alatt csak egy Marvel honosítás került ki,DC pedig egy sem...
Mondjuk a színvonallal így sem volt probléma!(Pl. a Street Fighter,-a TF,- és a Vörös Sonja-honosítás miatt!)
Farek:
Örülök, hogy Növényember nem csak belőlem vált ki hasonló reakciókat. Ha belegondoltok, egy olyan fickó, akit egy rossz napján simán felzabál egy kiéhezett nyúlhorda
A Vasemberrel kapcsolatos dolgok - legalábbis ami az Angyalokat illetik - a következő számban kiderülnek, szóval nem kell sokáig várni, hogy mi a helyzet. De aki nem ismeri a történetet, annak okozhat egy kis meglepetést, bár egy korábban kikerült történetben már kiderült, illetve a dokumentációkban is benne van, de mégis... ha már csak egy embernek sikerül újat mutatni, már megéri.
SithLord:
Üdv! Köszi a 231-s történetet,Farek,gorgiasz!
Növényember...muhaha ez a történet inkább aranyos volt.Nem volt rossz,de nem rágtam le a körmöm közben...A folytatás biztosan jobb lesz,kiváncsi leszek mi van a Vasfejűvel?Én nem ismerem a történetet,majd leadjátok,gondolom...
Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése