HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Bocs, Asys, de a lelkesedés ellenére spoileressé tettem a hozzászólásod egy részét. Persze, nem nagy dráma, nem egy nagy dolog utánanézni, meg el is olvasni, hogy mi jön - és kifejezetten örülök is annak, hogy olyanok, mint pl. te, aki, ha jól sejtem, már olvastad ezeket a füzeteket, mégis halandók elolvasni ezeket a mi magyar verziónkban is - de ha jól tudom, van pár ember, aki csak itt követi a sorozatot, és nekik hadd legyen legalább nagy vonalakban meglepetés. Aki meg kíváncsi rá, az nézze meg a spoileres részt, és mindent megtudhat. Szóval bocsi. (egyébként az egyik általad említett történet már kint is van, mert a John Byrne TPB gyorsabb kikerülése miatt már előre elkészült az F4-gyel közös történet.
Hogy mit jelent a segédszerkesztők havaaaaa????? Te jó ég, tényleg nem tudod? Akkor nézd meg az oldalon a Galactus-per utolsó részét (F4 262.), vagy még inkább a Marvel Csapat 137-et (Galactus új hírnöke.... May néni!!!!), és egyből képbe kerülsz. Az én személyes, kedvenc Angyali ellenségemmel, aki már kétszer is tiszteletét tette itt nálunk.
Asys:
Segédszerkesztők hava? Ez mit is jelent,Farek mester?
Tudtommal,ők jönnek,mint ellenfelek (többek között):[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Annihilus,a Varázsló,ISAAC aka Vízió,Morgan le Fay és a szipolyok... [/span]
garrido:
--- Idézetet írta: Farek ---örökkévalós
--- Idézet vége ---
Farek:
Micsodaaaa??? Sértegeted a rettenetes Növényembert? Aztán majd ne csodálkozz, ha a következő reggelidnél a brokkoli/répa/paradicsom/paprika (kívánt aláhúzandó) jól seggbe harap!!!
Egyébként természetesen igen, bár még Zöldség Man is visszatér egy kicsit, de utána lesz, mágikus, örökkévalós, belső ellenséges történet, szóval nyami! Ja, és közeleg a segédszerkesztők hava is...
garrido:
Köszi az új Angyalokat.
Majd várható valami komolyabb ellenfél is?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése