HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
KiD:
Én meg azon, hogy Csillagsólyom miért csak fél óra elteltével szól, hogy fogalma sincs, hogy a többiek kivel társalognak, és miért pont egy olyan pillanatban, amikor épp senki nem szól a "nem létező" alakhoz.
Sepi:
Én inkább azon gondolkoztam el, hogy a csapat kb fele tud repülni, így azok ha mindenki felkapja az egyik társát, akkor simán repülve is mehettek volna.
Blue S:
BA Vol1 176.
Vicces volt, ahogy Vasember leállította a buszt, majd felszálltak rá a szuperhősök. Csak azt nem értem, hogy:
1. Tony egy milliárdos vállalkozó, miért nem gondoskodott egy komoly csapatszállító járműről? Ez nem is kíván nagy előrelátást. A repülési engedélyüket bevonták, így kell egy jármű. Ennyi.
2. Jarvis minden utasnak hívott taxit? Akkor az angyalok miért nem ezzel kezdték és mentek taxival ők maguk? :rolleyes:
Vajon ki vezette a buszt? Vasember? Azért ő biztos jól vezetett volna.
Holdsárkány stílusa tényleg elég pökhendi, nem hiába csípem, mikor néha nyakon verik.
Ami igazán tetszett az a házkutatás volt, mikor Michael lebukott! Ahogy Csillagsólyom felháborodik, majd Korvac rájön, hogy a saját trükkje miatt lepleződött le annyira bejött, hogy legalább 10-szer elolvastam azt az egy oldalt.
Hozzáteszem az egész füzet nagyon szépen meg van rajzolva, külön öröm volt még képnézővel is nézni. Hátha egyszer nyomtatásban is sikerülne, hazai kiadásban!
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Március 20., 07:29:21 ---Most már nagyon kíváncsi leszek az Angyalok és Michel nagy bunyójára! Aztán meg biztosan valami bárgyú dologtól fog kikapni...
--- Idézet vége ---
Csak nem előre olvastál? :badteeth: :-\
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 176.részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Nem semmi ahogy Holdsárkány osztotta a csapatot! :hehe: Herkules baráti üdvözlése Thor irányába szintén figyelemre méltó. :badteeth: Most már nagyon kíváncsi leszek az Angyalok és Michel nagy bunyójára! Aztán meg biztosan valami bárgyú dologtól fog kikapni...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése