HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Xeraph:
Elolvastam egybe a Korvac Saga- t, és arra jutottam, hogy tetszik a történet. :D
Köszönet a honosításáért!
Sólyomszemnek mekkora szerencséje volt, hogy a Gyűjtő gyűjteményében volt egy vödör is, így volt mivel fellocsolnia Thort. :D
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Május 08., 07:33:51 ---Nem szólt neki senki, hogy a Szemlélő vízfejű? :badteeth:
--- Idézet vége ---
De aljas vagy! :lol: :lol:
És igen, végre egy csata, amiben - ahogy a hírben is írtam - megmutatkozott, hogy valójában mire menne bármilyen szuperképességű lény egy valódi kozmikus hatalommal bíró lény ellen, ha az komolyan veszi magát. Valójában szerintem még itt is túl sok esélyt kaptak a hősök. Ráadásul hogy tudta Csillagsólyom hirtelen megtámadni, ha korábban gondoskodott róla, hogy sehogy se érzékelhesse? De sebaj, a világ ismét megmenekült, hála a Pind... bocs, a Bosszú Angyalainak.
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 177. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
No igen valami ilyesmire számítottam. Az Angyaloknak esélye sem volt ebben a csatában és ez jogos is volt. Csakis Carina fékezhette meg Korvacot, hogy aztán ő is megadja magát a szerelem okozta gyötrő kíntól.
Dave Wenzel igen jó rajzoló amit itt is bebizonyított, de nagyon lightos Szemlélőt rajzolt. Vagy esetleg nem látott soha F4-s történetet? Nem szólt neki senki, hogy a Szemlélő vízfejű? :badteeth:
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 301. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Kicsit fura Reedet és Suet az Angyalok soraiban látni, de tényleg jól beilleszkedtek. Fúú ez a Nova valami hatalmas, szó szerint. Nem csoda, hogy leverte a Tűz urát. Kíváncsian várom a folytatást!!!
Jah és Bob Hallt felírtam magamnak a legjobb rajzolók közé! :sweetheart:
Blue S:
BA Vol1 301.
Furcsa volt újra felvenni ezt a szálat a klasszikus után, de megérte, mert nagyon jó a történet.
Kapi meglátásai nagyon jók. Gondolok itt Reed parancsaira, valamint a csapat - főleg Gilgames - egységgé kovácsolására.
Az utolsó Xandari nagyon kemény lehet.
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése