HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (65/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2018. Május 30., 12:22:37 ---Tigra rémálma nagyon durva, csoda, hogy nem öklendezett ébredéskor. Lassan elveszti az irányítást?
--- Idézet vége ---
Ja, lehet, hogy egy gombócot kellett volna öklendeznie, mint egy rendes macskának. :)
És ja, nem sok jót sejtet a jövőre nézve ez a fejlemény. Aztán majd persze meglátjuk ;)

--- Idézetet írta: Blue S - 2018. Május 30., 12:22:37 ---Hank trükkje, ahogy legyőzték az ál-Ultront nagyon ötletes volt, kipróbálhatnák az igazi ellen is.
--- Idézet vége ---
Akkor Energikonnak nagyon csúnya vége lett volna, mert az adamantium test nem adta volna meg magát így.  :brow: De Hank is azért merte beküldeni, mert észrevette, hogy nem sebezhetetlen a teste.

--- Idézetet írta: Blue S - 2018. Május 30., 12:22:37 ---A végén Seregély belépője számomra igazi meglepetés volt.

--- Idézet vége ---
Örülük, hogy sikerült egy váratlan fordulattal tovább csigázni az érdeklődésedet. Nem ér előre olvasni! :P

Blue S:
NYPBA Vol2 042.

A rajzok most sokkal jobbak voltak és a történet is ígéretesen indul.
Különösen Wandát és Tigrát rajzolta meg nagyon szépen a rajzoló.

Tigra rémálma nagyon durva, csoda, hogy nem öklendezett ébredéskor. Lassan elveszti az irányítást?

Hank trükkje, ahogy legyőzték az ál-Ultront nagyon ötletes volt, kipróbálhatnák az igazi ellen is. Bár ott biztos vannak beépített védelmi rendszerek a robot testének belsejében.
Egy dolgot furcsállottam, hogy Wanda a harc után nem a gyerekei után nézett egyből. Hiszen akkor még nem tudhatta, hogy a figyelemelterelés mire irányult pontosan.

A végén Seregély belépője számomra igazi meglepetés volt.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Május 30., 09:45:05 ---Nem, ez teljesen saját kútfő, édesanyám szokta néha használni.

--- Idézet vége ---
De lehet, hogy érdemes lenne beperelnem az Archer alkotóit, nem? Végül is, plagizálják drága jó édesanyámat.  :lol:
A francba, valószínűleg nem is őket kell perelni, hanem a szinkronstúdiót. Az ugyan kisebb pénz, de sebaj, a kicsiért is lehajolok.  :hehe: :badteeth:

Peter P:

--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Május 30., 06:54:49 ---Melyikőtök Archer rajongó, Farek vagy Peter P.?  :cool:

--- Idézet vége ---

Én se, hasonlóan Farekhez én is csak tudok róla.

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Május 30., 06:54:49 ---Jesszum Pepi? Melyikőtök Archer rajongó, Farek vagy Peter P.?  :cool:

--- Idézet vége ---
Peter P-ről nem tudom, én meg csak annyit tudok, hogy van egy ilyen nevű sorozat. Nem, ez teljesen saját kútfő, édesanyám szokta néha használni.

Örülök, hogy tetszett, szerintem a folytatás sem fog csalódást okozni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése