HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2018. Május 30., 12:22:37 ---Tigra rémálma nagyon durva, csoda, hogy nem öklendezett ébredéskor. Lassan elveszti az irányítást?
--- Idézet vége ---
Ja, lehet, hogy egy gombócot kellett volna öklendeznie, mint egy rendes macskának. :)
És ja, nem sok jót sejtet a jövőre nézve ez a fejlemény. Aztán majd persze meglátjuk ;)
--- Idézetet írta: Blue S - 2018. Május 30., 12:22:37 ---Hank trükkje, ahogy legyőzték az ál-Ultront nagyon ötletes volt, kipróbálhatnák az igazi ellen is.
--- Idézet vége ---
Akkor Energikonnak nagyon csúnya vége lett volna, mert az adamantium test nem adta volna meg magát így. :brow: De Hank is azért merte beküldeni, mert észrevette, hogy nem sebezhetetlen a teste.
--- Idézetet írta: Blue S - 2018. Május 30., 12:22:37 ---A végén Seregély belépője számomra igazi meglepetés volt.
--- Idézet vége ---
Örülük, hogy sikerült egy váratlan fordulattal tovább csigázni az érdeklődésedet. Nem ér előre olvasni! :P
Blue S:
NYPBA Vol2 042.
A rajzok most sokkal jobbak voltak és a történet is ígéretesen indul.
Különösen Wandát és Tigrát rajzolta meg nagyon szépen a rajzoló.
Tigra rémálma nagyon durva, csoda, hogy nem öklendezett ébredéskor. Lassan elveszti az irányítást?
Hank trükkje, ahogy legyőzték az ál-Ultront nagyon ötletes volt, kipróbálhatnák az igazi ellen is. Bár ott biztos vannak beépített védelmi rendszerek a robot testének belsejében.
Egy dolgot furcsállottam, hogy Wanda a harc után nem a gyerekei után nézett egyből. Hiszen akkor még nem tudhatta, hogy a figyelemelterelés mire irányult pontosan.
A végén Seregély belépője számomra igazi meglepetés volt.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Május 30., 09:45:05 ---Nem, ez teljesen saját kútfő, édesanyám szokta néha használni.
--- Idézet vége ---
De lehet, hogy érdemes lenne beperelnem az Archer alkotóit, nem? Végül is, plagizálják drága jó édesanyámat. :lol:
A francba, valószínűleg nem is őket kell perelni, hanem a szinkronstúdiót. Az ugyan kisebb pénz, de sebaj, a kicsiért is lehajolok. :hehe: :badteeth:
Peter P:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Május 30., 06:54:49 ---Melyikőtök Archer rajongó, Farek vagy Peter P.? :cool:
--- Idézet vége ---
Én se, hasonlóan Farekhez én is csak tudok róla.
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Május 30., 06:54:49 ---Jesszum Pepi? Melyikőtök Archer rajongó, Farek vagy Peter P.? :cool:
--- Idézet vége ---
Peter P-ről nem tudom, én meg csak annyit tudok, hogy van egy ilyen nevű sorozat. Nem, ez teljesen saját kútfő, édesanyám szokta néha használni.
Örülök, hogy tetszett, szerintem a folytatás sem fog csalódást okozni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése