HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (52/1091) > >>

gabo:
Meg talán valami régi Semices Marvel Extrában, pár panel erejéig! Nekem úgy rémlik mintha Sólyomszem edzette volna őket benne!

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. December 18., 21:05:40 ---
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. December 18., 07:43:58 ---Olyan ismerősök voltak ezek a NTBA-k, de nem tudok rájönni, hogy honnan, milyen történetben láttam már őket?

--- Idézet vége ---
Ha jól rémlik, akkor a Kingpines Új Marvel Extra kötetben megjelent Deadpool sztoriban szerepeltek.  :headscratch:

--- Idézet vége ---

Sepi:

--- Idézetet írta: SithLord - 2018. December 18., 07:43:58 ---Olyan ismerősök voltak ezek a NTBA-k, de nem tudok rájönni, hogy honnan, milyen történetben láttam már őket?

--- Idézet vége ---
Ha jól rémlik, akkor a Kingpines Új Marvel Extra kötetben megjelent Deadpool sztoriban szerepeltek.  :headscratch:

Peter P:
Számomra csalódás eddig az egész Byrne történetvezetés.

KiD:
Azt kell mondanom, ráfért Byrne a nyugisokra, ugyanis rajz terén többször nem álltak a helyzet magaslatán.

Timár Lénárd:

--- Idézetet írta: SithLord - 2018. December 18., 07:43:58 ---Üdv! Köszi a Nyugisok v2 46. részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Olyan ismerősök voltak ezek a NTBA-k, de nem tudok rájönni, hogy honnan, milyen történetben láttam már őket? :hehe: Tigra egyre szélsőségesebben viselkedik. Ha így halad teljesen elveszítheti emberi mivoltát, nem? Böhöm Bertán én is dobtam egy hátast mikor civilben láttam.  :cool: Kíváncsi leszek Clintre, hogy most komolyan ráncba szedi ezt az amatőr csapatot?

--- Idézet vége ---
Valószínűleg onnan, hogy tagja (volt? lesz? A marvel timeline-ja egy óriási katyvasz számomra) az univerzum legerősebb, leghatalmasabb hősnője, aki még Galactus-t és Fátum-t is legyőzte - többek között: Ő a legyőzhetetlen és félelmetes... https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Lakes_Avengers Egyébként a legerősebb Avangers csapat ettől eltekintve is (mármint összességében, nem a tagokat egyenként tekintve) és a legösszetartóbb is. Más kérdés, hogy viszonylag balszerencsések is (habár az ő főhadiszállásuk még nem pusztult el, nem árulták el egymást, nem váltak el stb.). De ez már a kirakott képregényből is kitűnik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése