Szinte az egész csapat úgy viselkedett, mint holmi amatőrök!
Clint olyan volt, mint egy mérges pulyka; Seregély, mint egy hisztis kislány! Skarlát boszinak ezek után nem mernék nemet mondani...
Tigra és Vízió nem önmaga...
Na igen, valahogy a csapat nem volt a helyzet magaslatán. De csodálod? Víziót darabokra kapták, a nyakukba ültettek egy nemszeretem tagot, szóval rendesen kijutott nekik az elmúlt időszakban a jóból. Szinte az a csoda, hogy csak ennyi baj volt vele.
Az Ügynököt soha nem csíptem túlságosan, de tulajdonképpen nem rossz karakter. Sokat nem tudok róla, de azért azt igen, hogy elég tragikus a múltja, szóval valóban vannak benne mélységek.
A képregény végére rögtön két dolog jutott eszembe. Egy: Charles-szról tudunk valamit mi lett vele ezután? Kettő: Pumának és Tigrának van közös története, vagy találkoztak valaha?
Megmondom őszintén, lesnem kellett a neten, mert én soha többé nem találkoztam Charles-szal. Portál néven lett később szuperhős, és az A.R.M.O.R. nevű, más-dimenzibéli lények földi tevékenységét vizsgáló szervezet vezetője lett. Egész mozgalmas élete volt, de nem az általam ismert fővonalban mozgott.
Sajnálom, Tigra és Puma találkozásáról nem tudok, de ez nem jelenti azt, hogy nem történhetett meg..
Örülök, hogy tetszett nektek a két füzet, hamarosan jön a folytatás is.