HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Summers:
Amúgy nem sokkal lehetünk azelőtt a story előtt (legalábbis ebben a vonalban) ahol a néhai Marvel Extra(erre szerintem csak az ilyen régi bútordarabok emlékeznek mint én) másodjára felvette az Avangers storyt. Ahol a a Keleti part tagjai Kapi(ezzel nem lőttem le poént) és nem mondom meg kik.:) Van benne egy pár meglepetés arc. Illetve a Nyugati part tagjai Sólyomszem(szerintem ez se a világ titka) és ott is van pár érdekes karakter, voltak.:) És ahol letisztázódott egy későbbi aranytestű faj múltja és jövője és ahol jó pár más szuperhős is vendégszerepelt. (Ennél burkoltabban nem tudtam róla beszélni.:D ) Kb. Azelőtt járhatunk "pár" füzettel ugye?
Remélem nem gáz, hogy ezt előhoztam.
Farek:
Semmi gond, akit érdekel, az úgyis elolvassa, szóval nem gáz.
Summers:
Nem akartam lelőni egy poént sem. :) Aki olvasta az úgyis tudja, nekem pont ez a füzet maradt ki a storyból. Aki meg nem annak úgyis érdekes lesz. :)
Farek:
Ne aggódj, kapnak egy kis segítséget, bár nem a keleti brancstól. És a létszámtéma egy darabig visszatérő téma lesz, szegény Sólyomszem nagyon szeretné majd feltölteni, de nem lesz egyszerű :)
SithLord:
Üdv! Köszi a A nyugati part Bosszú Angyalai v2 01 részt,Farek ,hopkin! :worship: :worship:
Kezdésnek kiváló volt,remek akció jelenetekkel! Energikont rendesen leverték..A létszám eléggé megfogyatkozott,jönnek a keleti fiúk segíteni?Kíváncsian várom a következő részt,hogy megtudjam!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése