HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (44/1091) > >>

turkia:
Farek, Genzo! Köszönet A Bosszú Angyalai legújabb honosításáért és külön köszi Blastaar-t!  :D
Őt már a Marvel Extra idejében is nagyon csíptem. Konkrét emlék, hogy ezt a számot olvasom (Marvel Extra 22-ben jelent meg a BA 310) a családi autó hátsó ülésén Szerencsen a Széchenyi utcán valamikor '98 őszén, vagy '99 tavaszán és talán nálam van az angol házi is, ha nagyon unatkoznék.  :lol:  A Marvel Extra '96-os, de betettem olvasnivalónak, úgy emlékszem.
Szerintem az alkotók amúgy pontosan érzik, hogy milyen karakterekre van szükség, ki szereti a s*ggbevágós nejlonruhás ugribugrikat (pl Amerika Kapitány), ki szereti a vicces jófiúkat (pl Parker) , ki szereti a titokzatos szereplőket (Fáti, dr Strange), mert Blastaar tökre passzol a galaktikus zúzógépek (Blastaar, Mongul, Darkseid, Thanos, Terrax,  a kakukktojás Doomsday, stb) kategóriájába. Ezek erősek, tömzsik, jó színű ruhájuk van, földönkívüliek, jó hangzású neveket adnak nekik és általában E/3-ban beszélnek önmagukról. Ha beszélnek egyáltalán.  ;D 

Farek:
Igen, ez az MK Angyalok 29. szerintem is vicces volt. Lesznek még hasonlók. Most már végig akarom vinni ezt a sorozatot is.

--- Idézetet írta: SithLord - 2019. Május 27., 16:33:34 ---Farek, írtad, hogy most leálltok az Angyalokkal és felhozzátok a Nyugisokat, hogy érthető legyen majd a cselekmény a továbbiakban.

--- Idézet vége ---

Nem állunk le, csak időben egy kicsit visszalépünk és klasszikus vizekre evezünk. Az is jó lesz, hidd el.  ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a M.K.B.A. 29.részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Ez a rész már egész jó volt! Kellő humorral és akcióval megspékelve! :brow:

A 310. szám már megvan a régi Marvel Extra által.
Farek, írtad, hogy most leálltok az Angyalokkal és felhozzátok a Nyugisokat, hogy érthető legyen majd a cselekmény a továbbiakban.
Kíváncsian várom!!

Farek:
Lesz Thor is, természetesen.  ;)

turkia:
Wow, ezt nem gondoltam volna! Köszi! Remélem, a tervezett régiben is lesz Thor, érdekes a karakterek változása az évek alatt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése