HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (427/1091) > >>

Farek:
Örülök az újabb elégedett olvasónak.

Igen, Wanda borzasztóan kemény tud lenni, ha akar, és itt nagyon is akart. Jobb vele nem kötekedni, pláne, ha a családjáról van szó :)

Amikor Vízió megütötte Nekrát, akkor Nekra valószínűleg éppen szupererejű volt a sok gyűlölettől. Viszont Wanda nem nyers fizikai erővel támadt ellen, hanem csak kibillentette az egyensúlyából. Bármel dzsúdós vagy cselgáncsos képes eldobni nála nagyobb és erősebb ellenfelet is, Wanda azért pedig mégis csak képzett harcos.

Örülök, hogy tetszettek a visszaemlékezések, annak meg pláne, hogy sikerült újat mutatni. Magdát nem a nácik ölték meg, hanem miután megszülte az ikreket a Wundagore-hegység oldalában, otthagyta őket Bovának és kiment a hóviharba. Valószínűleg odaveszett. De erről volt bővebben szó a 234-es számban, amit  ideje újraolvasni, úgy tűnik ;)

Sólyomszem valóban elég felelőtlennek tűnik, de ne felejtsd el, hogy ez az első komoly megbízatása, hogy saját csapatot kapott, és iszonyúan erős benne a megfelelési vágy, nem akar egyből megbukni, mint vezető. Ne aggódj, jobban bele fog rázódni.

Asys:
Nagyon szépen köszönöm Farek mesternek, Genzo-nak és Hopkin-nak a Vízió és Skarlát Boszorkány vol. 2. első részét!  :worship: :worship: :worship:

Wanda nagyon kemény volt az elején Gyrich-el, de jól tette!  :hehe:
Hm, a Fekete Karom jobb név, mint a Kakasember...  ;D
Nem értettem, Vízió megütötte Nekrát, semmi hatás; Wanda viszont simán eldobta a nőt!  :dry:

A visszaemlékezések nagyon tetszettek (volt egy-két új dolog bennük, amikről én nem tudtam)!  :bravo:
Száguldó mindkettejük múltjában ott volt (még, ha Wandá-nak csak rövid ideig is)!
Az anyjukról (Magda) elég homályos utalás volt, a nácik ölték meg, nem?

Sólyomszem eléggé felelőtlenül viselkedett...  :dry:
Mondjuk az durva, hogy mindent jelentenie kell (kéne) Darázsnak!  :badteeth:

Várós a következő rész!  :rolleyes:

hopkin:
Ja igen értékelést elfelejtettem írni. A történet tetszett, bár furcsálltam, hogy a Bosszú Angyalai v1 234-ban Wanda eredet története még nem említi a Frank házaspárt. Lehet hogy ezt menet közben írták hozzá. Egy két helyen észre vettem a saját hibámat, de azt inkább nem írom le  :D . Genzo ismét jó munkát végzett, mindig örömmel várom az Angyalokat ha nem én írom be, bár bevallom csaltam és már a lektorból előre elolvastam a történetet. Farek mesternek pedig még sok sok fordítást, mindig hozza az 5 csillagot.

Genzo:
Szívesen hopkin, máskor is. :)

hopkin:

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Április 15., 19:09:22 ---A Vízió és SB v2 1. rész borítóján július van leírva, de eredetileg októberben jelent meg.

--- Idézet vége ---

Köszi keildavid még ma javítom, nem tom hogy jött így össze pedig a West Coast 2/1nél jól írtam :S

Köszi Genzo hogy újra kisegítettél és, hogy ismét olvashattam egy nem saját kézzel beírt angyalok történetet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése