HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (423/1091) > >>

Galamb:
Kösz szépen a jövő Anygalai újabb részét. Nagyon bejött a rész, szimpik az új csapattagok (főleg Kékvillám szövegei és rámenőssége.) Szerintem szervezetségben is jobbak, mint az eredeti tagok (Szervertől iszonyat amatőr dolog volt csak úgy kiugrani, és amatőrökre hagyni a gép vezetését). A cselekmény is bejött, főleg az keltette fel az érdeklődésemet, amikor a nagykövet úgy vigyorgot, mikor hátba akarták lőni.: Kiváncsi vagyok, mire megy ki a játék. A honosítás is zsír! :worship: :worship: 

Farek:
Örülök, hogy tetszett a képregény, meg a kreditek is (alapból is viccesek voltak, igyekeztem visszaadni a hangulatot.
Szerintem jól sikerült retróképregény, nyilván a rajzstílus és minden egyéb is ezt igyekezett visszaadni, de természetesen legközelebb visszatérünk a keleti-nyugati fővonalhoz. Valamint hamarosan jönnek újabb részek a A-Next és a Marvel Kalandok füzetekből is.

SithLord:
Üdv! Köszi a v1 001.5 számot,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Először is a kredit oldalon jót derültem! :lol: Maga a történet jónak mondható,a grafika elmegy,ha végül is az volt a cél,márpedig az volt,hogy visszaadja a régi 60' évek képregény hangulatát,akkor az tökéletesen sikerült.Legközelebb úgy is visszatérünk a megkezdett keleti-nyugati csoport történeteihez,ugye? :brow:
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Igen, pontosan. De benne is van azokban a részekben, hogy hogyan is kerül a kezébe a hatalom a Titkos Háború alatt.

Kang the Conqueror:
Lenne egy kérdésem. Vannak azok a részek az Avengers vol. 1-es sorozatban, amelyekben Vízió a főnök; nos, ez akkoriban történik, amikor Amerika Kapitány és a többiek éppen a titkos háborút vívják a Túlontúli örömére?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése