HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Kang the Conqueror:
Üdvözlet!
Végigolvastam ma az A-Next eddigi négy részét és egész jó - a rajzstílus is színvonalas. Jópofák ezek a kis hősök, nagyon odateszik magukat, hogy méltó utódjai legyenek a régieknek. Őket nézve most már jobban tudom értékelni az olyan karaktereket, mint Thor (ha már hősök, ami nálam ritka, akkor ő az egyik legjobb), vagy Vasember. S persze nem hiányozhat Amerika Kapitány utódja sem, egy nem kevésbé szőke, nem kevésbé kék szemű és mindhalálig amerikai - ezúttal - nő. A neve mellesleg mindent elárul, a víz kivert tőle. :lol: Ahogy látom, a következő számban - amit nagyon fogok várni - Fátummal akadnak majd össze, de én nagyon remélem, hogy Kang is tiszteletét fogja majd tenni náluk egyszer. S bár minden bizonnyal legyőzik (ahogy gondolom Fátummal sem lesz másképp), vagy visszavonul a túlerejükkel szemben, de odapörköl majd nekik egy pöttyet. :hehe: Egyébként kíváncsi vagyok, ki lehet ez a Szerver, elég gyanúsan viselkedik.
Közben letöltöttem és elolvastam az Olümposzi kalandot is. Piszok jó történet! Nagyon szeretem az ilyeneket. A végén rendesen bosszantott Zeusz ostobasága, és azon vettem észre magam, hogy az Angyaloknak drukkolok. :D Szóval nagyon jó... habár a minőséggel nem volt minden rendben, ahogy tapasztaltam. A képek néhol elég homályosak, maszatosak. De valahogy nem zavart annyira. Külön kiemelném elismerésemként azt Farek, hogy a fordításnál nagy figyelmet fordítottál Thor és az istenek régies szövegvilágára, a szavakra, amiket használnak. Nagyon szeretem ezeket. És az ilyen hosszú sorozatokat is. Örülök tehát, hogy honosításra kerültek ezek a részek, nagyon köszönöm! Szerintem elő fogom venni sokszor és újra elolvasni, ahogy a legtöbb jó sorozattal is ezt teszem rendszerint. :)
Kang
Farek:
Gorgonita, a véleményeddel nagyon bearanyoztad a napomat!
Örülök, hogy ennyire neked bejön az az új - sőt, két új - csapat! Szerintem is nagyon jók, és bár már csak 8 rész van hátra, hidd el, lesznek még érdekes fejlemények és jó történetek!
És bár olyan havi rendszerességet nem tudok ígérni, mint a sima Angyalok esetében - eléggé tele van a naptár :badteeth: -, de most van beíró is a maradék részekre, szóval igyekszem a lehető leggyakrabban frissíteni ezt a részleget is.
Gorgonita:
Ez a csapat méltó Avengers-utód. Az új karakterek friss konfliktusokat, titkokat hoznak magukkal a kúriába. Az alkotók hűen őrzik a hangulatiságot. A poénok -jelen esteben B2 brutális vezetési technikája, és magyarázata a késésre - ülnek, és igazán együtt lehet érezni a csapattagokkal. Amarikai Álom pedig kitalált karakter ide vagy oda, álmaim szuperhősnője.
(Kissé jöhetnének gyakrabban az epizódok, mert vissza kellet keresnem, hogy hol is tartottunk a mesében legutóbb. :worship:)
Farek:
Örülök, hogy tetszett nektek, remélem, még lesznek mások is, akik csatlakoznak hozzátok.
Szerver valóban nem kicsit volt meggondolatlan, engem nagyon meglepett. De persze nem ez lesz vele kapcsolatban az egyetlen meglepő dolog, ahogy halad előre a sorozat...
A nagykövet mosolyán én is meglepődtem, de igazából nem lett belőle később semmi. Lehet, hogy azért vigyorgott úgy, mert ő már látta, hogy közeleg valamelyik új Angyal... :nemtudom: :headscratch:
keildavid:
Köszi az A-Next 4. részét! :worship: :worship:
Szerver tényleg furcsa volt, hogy milyen döntést hozott meg. Főleg az új csapat tagokról, akik most felbukkantak.
A Kígyó Katonái nagy zűrzavart okoztak, de végül a jövő Angyalai mégis győztek.
Nagyon tetszett ez a képregény is.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése