HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Pepea:
Hada gratuláljak: gratulálok! Tényleg nekem tetszik honosításaid. Én is nagyon szeretem 90-es évek képregényeiket, imádom! :) Csak egy kérdésem, tehát kettő is. :D
Egy: Tényleg, Szerver tanítója - eredeti vasember? Hogy értsem, "eredeti" szó? Hány vasember van mostanában? :)
Kettő: Martalock, ez nem alagútban, vagy földben lakosok (mutánsok), amikor X-men-nek harcolnak? Picit megzavarodtam, biztos jó egyenes információt fogok kapni Farek úrtól, vagy másik olvasóitól. ;)
Izé...
Három: Tényleg Nagykövet mosolyja tényleg furi. :)
Farek:
Pontosan! És a következő számok is hasonló módon egy-egy régi számot fognak megidézni.
keildavid:
A borító tényleg ismerős. A klasszikus Bosszú Angyalai v1 16-os szám borítójára hasonlít.
Farek:
Ja, egy kérdés, amit korábban elfelejtettem feltenni: ugye mindenkinek ismerős volt a borító? ;)
Farek:
És egy újabb elégedett olvasó! :) Legalább ez a hét is jól indul, ha egyébként meg dolgozni kell... :-\ Külön öröm, hogy egy új mellett egy régebbi történetet is értékeltél. Mindig öröm, ha valaki akár csak utólag, de behozza a lemaradást, és véleményez.
Öröm számomra, hogy mások is meglátták a Jövő Angyalaiban a potenciált, és nem csak nekem tetszenek a történeteik. A rajzokkal szerintem sincs semmi gond, a kilencvenes évek még jobb jegyeit hordozzák magukon.
Külön öröm, hogy egy hozzád hasonló gazfickó rajongót ;D is megérintenek a hősök. Miss Carter neve valóban árulkodó, bár, ha jól emlékszem, nem derül ki, hogy vajon Ami Kapi lánya-e, vagy sem. De az biztos, hogy nem véletlen a Carter név. :brow:
Szerver pedig nem véletlenül viselkedik gyanúsan, érdekes dolgok fognak még kiderülni róla. De természetesen, mint mindig, a kép most is árnyaltabb, mint az ember gondolná.
Számodra sajnálatos módon Kang nem jelenik meg a sorozatban, de remélem, ez nem fordít el tőlük, mert lesznek jó történetek, és az utolsó 3 rész szerintem nagyon tetszeni fog!
Köszönöm dicsérő szavadi az Olümposzi kalanddal kapcsolatban, még az elsők között került honosításra már vagy több mint 5 éve. Hej, de rég is volt! Még az Alapító Atyák egyikével, Michoval követtük el, ha jól emlékszem. Nyilván ez is magyarázat részben a minőségbéli hibákra, manapság már biztos szebben és jobban nézne ki. Meg - remélhetőleg - az én fordítói stílusom is fejlődött. Bár néha, egy-egy régebbi honosítást megnézve elcsodálkozom, hogy mennyire jól és frappánsa fogalmaztam. :lol: Vagy ez, vagy pedig az akkori beíró időt és energiát nem kímélve beírás közben javított a szövegeimen is. :hehe:
Azért remélem, hogy ezek a minőségbeli hibák nem vették el teljesen a képregény élvezeti értékét.
Maradj velünk továbbra is, jönnek még jó részek és meglepő minisorozatok is!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése