HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Feast4:
--- Idézetet írta: garrido - 2019. Május 28., 18:58:11 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 28., 09:18:43 ---Nem állunk le, csak időben egy kicsit visszalépünk és klasszikus vizekre evezünk. Az is jó lesz, hidd el. ;)
--- Idézet vége ---
A 310-es utáni részek kb mikor folytatódnak?
Igencsak jó részek lesznek..(Nebula, Stranger, Soviet Super-Soldiers, Alfa Különítmény, Atlantis..)
--- Idézet vége ---
Magyarországon a Semic időszak alatt ez volt az utolsó kiadott BA story.
Farek:
--- Idézetet írta: garrido - 2019. Május 28., 18:58:11 ---A 310-es utáni részek kb mikor folytatódnak?
--- Idézet vége ---
A nyugati parti Angyalok 52. részének kikerülése után. Időpontot sajnos nem tudok mondatni. :nemtudom:
garrido:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 28., 09:18:43 ---Nem állunk le, csak időben egy kicsit visszalépünk és klasszikus vizekre evezünk. Az is jó lesz, hidd el. ;)
--- Idézet vége ---
A 310-es utáni részek kb mikor folytatódnak?
Igencsak jó részek lesznek..(Nebula, Stranger, Soviet Super-Soldiers, Alfa Különítmény, Atlantis..)
turkia:
Igaz, pl Thor is beszél így. Meg tán Herki is. De ha belegondolok, Bulldit is olvastam már E/3-ban.
Ja és a fő E/3 ember: Fátum. Ő kb mindent így mond állandóan. Mondjuk ők nagyon vagányak, nekik szabad, Fátinak meg egyenesen ez a szexepilje. :cool:
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Május 28., 10:24:03 ---...és általában E/3-ban beszélnek önmagukról. Ha beszélnek egyáltalán. ;D
--- Idézet vége ---
Na, azért ez rengeteg hősre is igaz. Igazából nem is értem, hogy miért. Egyszer-egyszer szerintem mindenki beszél így, ha más nem, humorból, de a szereplők tök komolyan veszik magukat. :brow:
Ja, és szívesen. Örülök, hogy tetszett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése