HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (420/1091) > >>

Farek:
Semmi gond, annyira azért nem voltál off. :)

Sajnos a DC-t nem igazán ismerem jól, szóval erről a részről igazából sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom a hozzászólásodat.
A Marvelnél valóban sok eszes és visszatérő ellenség van, és ezek közül elég sok rendszeresen összecsap az Angyalokka. Egy év sem kell, és névadód is meglátogatja őket egy 3 részes történet erejéig...

Thanos talán a legfőbb cselszövő, én legalábbis annak tartom, bár persze az a Thanos, aki most megjelenik a képregényekben, egy hosszú fejlődési folyamat eredményeként jutott el ebbe a fázisba, korábban nem volt ő ennyire árnyalt. Szerintem még Fátumot is kenterbe veri, ha arról van szó.  :brow:
Terraxot inkább csak erősnek tartom, mint okosnak, Galactus pedig valóban elkülönül a többiektől.

Kang the Conqueror:

--- Idézet --- De azért milyen érdekes, egy odavetett rajz milyen gondolkodásra tudja késztetni az embert, nem?
--- Idézet vége ---

Az biztos; ezért tartom én a képregényrajzolást is művészetnek.

Nos, amíg nem olvasok át egy újabb adag sztorit és írok róla, s valamint amíg nincs frissítés, addig néha feldobok egy-egy - számomra érdekes - témát. Vagyis, inkább csak írogatok ezt-azt, hogy ezek a jópofa rangok változzanak a név alatt. :)

Szóval nemrég mondtad:

--- Idézet --- Külön öröm, hogy egy hozzád hasonló gazfickó rajongót ;D is megérintenek a hősök.
--- Idézet vége ---

Na azért nem minden gazfickót kedvelek. Például az ilyen Crusher Creel féle "nincs agyam de lezúzlak" típusú alvilági figurák sosem jöttek be. Hulkot sem szerettem emiatt sosem. Bár ő a "jó" oldalon áll, de ezek a melákok nem annyira szimpatikusak. A Marvelben elég értékelhető antihőst találtam magamnak... Thanos, Kang, Fátum, Magneto, Terrax... meg talán Galactus. Szóval akiknek van eszük... igaz, Terrax nem akkora lángész, Galactus meg inkább inkább egy, a fennmaradásáért küzdő független lény. A DC-ben meg egy sincs (gyenge kivétel Lex Luthor). Sz'al csak ennyi. :)

Elnézést, ha egy kissé off voltam.

Kang

Farek:
Igen, ott is ő volt Vasember, a nyugati parti minisorozatban vissza is utal a történtekre. És igen, valóban nagyon jó történet.

Az a mosoly valóban egy egyértelmű sunyi mosolynak tűnik, de hiába gondolkodtam rajta sokat, végül nem lett belőle semmi a későbbi részekben. Nem tudom, hogy vajon megváltozott-e az eredeti koncepció, vagy valami más történt-e. Vagy pusztán a rajzoló volt vicces kedvében :)
De azért milyen érdekes, egy odavetett rajz milyen gondolkodásra tudja késztetni az embert, nem?

Kang the Conqueror:
A Titkos Háborúban sem Tony Stark volt a Vasember. Még kérdezte is Reed Richardst, ahogy szerelték a sérült páncélját azt hiszem, hogy meglepődik-e azon, hogy egy fekete férfi van a páncél alatt... ami Nyílnak föl sem tűnt, annyira lenyűgözte a páncél technikája. :) (Piszok jó sztori egyébiránt a TH!)

Egyébként az a mosoly, amiről szó esett, szerintem már csak azért is érdekes, mert egyrészt minek tette volna oda bárki azt a képkockát?, másrészt tipikus sunyi mosoly, ami jól van ábrázolva ahhoz, hogy ne lehessen félreérteni. De ha később nincs belőle semmi, akkor csak amolyan "gondolkodj csak rajta" dolog.  :D

Farek:
Az, hogy Vasember és Szerver között van kapcsolat, szerintem már ránézésre is elég nyilvánvaló volt, később meg is erősítették. Hogy pontosan milyen is ez a kapcsolat? Egyelőre maradjunk annál, hogy Szervert Vasember tanította be, aztán meg majd... később meglátjátok :) És hogy hány Vasember van? Vasmeber jelenleg csak egy, a jó öreg Tony Stark, de azért az évek folyamán rengeteg ember viselte hosszabb-rövidebb időre a páncélt, és nem csak elternatív univerzumokban, hanem a fővonalon is. Elég csak megnézni az oldalunkon a nyugati parti Angyalok első, 4 részes minisorozatát, ahol James Rhodes viseli. Szóval szerintem Szerver a "klasszikus", Tony Stark-féle Vasemberre akart ezzel célozni.

Az új Martalócnak (eredeti neve Freebooter) nincs tényleges köze a mutáns Martalócokhoz, akik a Mutáns Mészárlást elkövették, pusztán a fordítók szeszélyéből viseli ezt a nevet.

Ahogy korábban írtam, igazából én sem tudom hová tenni azt a mosolyt. Talán tényleg csak annak szólt, hogy ő már látta a felmentő sereget...  :nemtudom:

És jó látni egy újabb BA olvasó véleményt, köszönöm ezt, és a dicséretet is!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése