HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
hopkin:
--- Idézetet írta: Gery - 2011. Június 12., 19:38:04 ---Általában véve, sokkal erősebb tagok (KARAKTEREK) alkották a keletieket és az ellenfeleikről még nem is beszéltem.
--- Idézet vége ---
Én a már többször kijelentettem hogy sokkal jobban csipem az emberi karaktereket mint az erőgépeket (kivéve Herkules, ő vicces :D) közülük is egyik kedvencem Sólyomszem és Henry Pym. Ezzel a két névvel már megvett magának a sorozat. Nem igazán vagyok tisztába a következő részekkel (csak a harmadikkal azt már elkészítettem és sajna nem hengerelt le), de nálam egyenlő helyen van a váró listán a keleti szériával.
Farek:
--- Idézetet írta: Gery - 2011. Június 11., 13:07:55 ---Aztán amikior a gép lezuhant, hogy gyüjtötte be Ultron őket? :dry:
--- Idézet vége ---
Azért hívta a többieket, hogy segítsenek neki.
Megmondom őszintén, nekem a nyugati csapat egy kicsit jobban a szívem csücske, mint a keleti, persze nem minden felállásban. Nem tudom, hogy olvastad-e a történeteket, vagy csak összefoglalókat róluk, de hidd el, lesznek itt nagyon jók, és nagyon jó csapatfelállások is. Ráadásul több, később a csapatba került szereplő, nagy kedvencem, bár soha nem voltak annyira előtérben. Azért adj még nekik esélyt, jó? ;)
De ezért is szép ez az egész, mert ugye ízlések és pofonok, de végül mindenki megtalálja a magának tetsző képregényeket.
És igen, persze mindig is a keleti számított a "főcsapatnak", de mindig írófüggő, hogy mit hoz ki az adott csapatból, és milyen erősnek írja őket. Azért az, hogy nem voltak és lesznek komoly ellenfeleik a nyugati parti Angyaloknak (Graviton pl. ?) szerintem nem teljesen fedi a valóságot. És többek között nekem azért is tetszett a sorozat, mert pár olyan ellenfelet mutattak be és tettek meg visszatérőnek, akik máshol nem kaptak komolyabb szerepet, de azért komoly fejtörést tudtak okozni.
Szóval a lényeg a lényeg, hogy a keleti és a nyugati parti csapatból mindenki megtalálja a neki valót, legalább az egyik csapat képében. Akinek meg mindkettő tetszik, annak külön örülök :)
garrido:
Ne vicceljetek már!!!
Általában véve, sokkal erősebb tagok (KARAKTEREK) alkották a keletieket és az ellenfeleikről még nem is beszéltem.
No comment
hopkin:
Tigrát mindenképpen cserélném, ő már a keletieknél se vált be. Solyomszem, Energikon és Vasember azért elég jó alappillér a csapatban. A keletikenél is megvannak a gyengébb csapattagok még ha Herkules, Ürróka és Csodakapitány jelenleg elég kemény magot képpez is Kapitány, Darázs és Fekete lovag (jelenlegi felállást tekintve) már mind irotol függöen erössek mert személy szerint egyik se nagy durranás ha az adatlapját nézed(még ha kapi agyon is van sztárolva mert hiper szuper bunyos).
Asys:
,,Erőgépek'' vannak mindkét csapatban (egyenlő elosztásban):
Herkules és Űrróka (majd később Namor, a Torpedó - Energikon és Vasember
Sólyomszem van akkora stratéga és (talán harcos is), mint Amerika Kapitány; ráadásul kevesebb évvel a háta mögött!
A két hölgy (Seregély, Tigra) tényleg nem ,,nagyágyú'', de azért ők sem piskóták!
(Seregély túl van egy SHIELD kiképzésen, méltó vetélytársa lehetne a Fekete Özvegynek; Tigra ereje, ügyessége, gyorsasága pedig Bestiáéhoz hasonló!)
Persze, most sem Bestia, sem az Özvegy nem tagja a Keleti Angyaloknak; Darázs azért hangsúlyosabb szereplő náluk (Seregélynél és Tigránál)!
Azért valljuk be, egy Élő Villám, Pók, Tűzmadár, Sólyomszem, Hadigép, Energikon összeállítású csapat felvenné a versenyt a mostani Keletiekkel! :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése