HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
garrido:
--- Idézetet írta: Asys - 2011. Július 25., 10:14:19 ---Igaz, ami igaz; a Tűz Ura kozmikus erővel felruházott lény, aki csillagok vándora, bolygókat képes elpusztítani...
Vállalta a közelharcot, megjárta!
--- Idézet vége ---
No igen, Drax ellen is vállalta a közelharcot mégsem ájult el...
Na de hagyjuk is.
Asys:
Egyszer Pókember is elintézte az X-Men-t (az első Titkos Háború alatt)... :badteeth:
(Akkor csak X prof. mentette meg a becsületüket!)
Igaz, ami igaz; a Tűz Ura kozmikus erővel felruházott lény, aki csillagok vándora, bolygókat képes elpusztítani...
Vállalta a közelharcot, megjárta!
Az tényleg nagy poén (így olvasva angolul az eredeti képregényeket), hogy anno hány oldal kimaradt a régebben megjelent X-Men-ekből és Marvel Extrákból...
(Kellett a hely a reklámoknak, ugyebár...) :dry:
Farek:
Fogjuk fel kegyes írói csúsztatásnak. Gondolom, akkoriban meg akarták mutatni a saját sorozatában, hogy a nemrég visszatért "ÚJ" Pókember milyen kemény legény, és ha nekidurálja magát, akkor hittel, és a saját ügye jogosságának tudatában, a hatalmas felelősségérzetétől hajtva bárkit képes két vállra fektetni :)
Különben is, ha Mókus lány (Squirrel Girl) kifektethette Fátumot, Thanos, Terraxot meg még ki tudja kit, akkor hol itt a gond :lol: :badteeth:
garrido:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. Július 25., 07:38:33 ---Herkulestől szerintem nem is annyira megijedt, mint meghökkent, hogy ott látja. Aztán persze lehet, hogy nem tetszett neki a sallert, meg a korábbi találkozásuk emléke (amit sajnos nem ismerek).
--- Idézet vége ---
A Pókemberes témához csak annyit, hogy addig a pontig rendbe lenne minden, amíg ki nem üti a Tűz Urát. Az oké, hogy Pókembert el sem találja, de azért egy ilyen tápos ellenfelet kiütni, na az a hülyeség.
Tűz Ura egyszer elkalapálta az egész X-Ment, Herkulessel kiegyezhetnek egy döntetlenben (Thor v1 225), de úgyanitt Thor és az Ezüst Utazó is többször mérte vele össze az erejét felemás sikerrel.
Farek:
--- Idézetet írta: omegab93 - 2011. Július 24., 15:01:24 ---am Farek azért várom annyira a házas részeket, mert megvannak a Marvel Extrák, csak 1 hiányzik, és a 3ból pont az utolsó.... :S
már évek óta keresgélem mindenhol :D
--- Idézet vége ---
Értem és megértem. Megígérem, hogy mikor eljutunk odáig, még a magyar kiadásból kimaradt pár kimaradt oldalt illetve panelt is megkapod. És ha esetleg még nem voltál, gyere el egy börzére, szerintem ott ráakadhatsz a hiányzó számra.
Gery: Tudod, hogy a ki ver le kit kérdése mindig írófüggő. Én úgy vagyok vele, hogy ha valamennyire hihetően és érdekesen írja meg, akkor hajlandó vagyok benyelni alapból furának tűnő dolgokat.
Ráadásul ne feledd, hogy még a magyar Pókember kiadásban Tűz Ura elmélkedett, hogy "Egy szupernova robbanással elintézhetném Pókembert... a városával együtt. De egy ilyen győzelemben nem lenne dicsőség. Párviadalban kell legyőznöm."
Így hát párviadalban veszített. És ugye írták, hogy lehet, hogy Tűz Ura fizikailag erősebb, de azért Póki sem egy gyenge fiú. És ha egy ilyen fickó rengetegszer eltalálja az ellenfelét, az előbb-utóbb kifejti hatását.
De mondom, alapvetően elég céltalan az ilyen elmélkedés, hiszen írója válogatja.
Herkulestől szerintem nem is annyira megijedt, mint meghökkent, hogy ott látja. Aztán persze lehet, hogy nem tetszett neki a sallert, meg a korábbi találkozásuk emléke (amit sajnos nem ismerek).
Asys: na ja, a skrullok külön-külön is fáznak "Csodakapitány" és a "Bosszú Angyalai" nevektől, akkor képzeld ezt el együtt... ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése