HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Asys:
Egyes szóló Angyalok saját sorozatai, régebb történetei (is) tényleg nagyon jók! :brow:
Hulk, Thor, Amerika Kapitány, Vasember; hogy csak néhányat említsek! :nezze:
Chronopolis-on ment/megy mind a négy hős vol. 1.-es sorozatának honosítása!
Hulk-ból nagyon sok képregény van, Amerika Kapitány-ra most nagyon rákapcsoltak; Thor és Vasember viszont szünetel (vagy abbamaradt?)...
De én spec. szívesen olvasnám még az Új Harcosok-at és az Alfa Különítmény-t is (szintén a Chronopolison mentek egy darabig)! :rolleyes:
Még jó, hogy itt a Zsák-on van Avengers vol. 1. és Avengers West Coast Farek és Hopkin jóvoltából; ill. néha olvashatok vol. 1.-es F4-et itt, Talgaby honosításában (+ máshol)! :pogo:
garrido:
Pontosan.
Thor segített Herkinek Árész és Plútó ellen, itt lettek nagyon jó barátok, majd a Destroyer ellen is együtt harcoltak, amikot jött a Tűz Ura, hogy segítséget kérjen Thortól Ego ellen.
3-an oldották meg az Élő Bolygó "problémát".
Imádom Thor történeteit, sajnálom hogy szinte sehol sem lehet magyarul olvasni...
Asys:
Thor (régebben) jó párszor összeakasztotta már a bajuszt a Tűz Urával, természetesen Thor saját sorozatában! :nezze:
Egy ilyen alkalommal Herkules is Thor mellett volt... :brow:
Ha jól tudom, ők hárman egyszer megfékezték Ego-t, az Élő Bolygót is! :rolleyes:
SithLord:
Üdv! Köszi a 258. részt,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Nagyon emlékszem a Tűz Urás részre anno a Pókemberből,mert hihetetlen jó grafikája volt(ennek is)az addigi történetekhez képest.Plussz a Pók leverte a hírnököt egymaga.Szóval tetszett ez a rész.Herkules beszólásán jót derültem,majd benyomott egy jókorát a Tűz Urának!Lentebb olvasom,hogy te sem tudod,Farek,hogy mi volt Herkules és a Tűz Ura között,pedig pont erre szerettem volna rákérdezni.Csodakapitány meg jókora slamasztikába került,de szerintem a reflexeinek köszönhetően még pont időben sikerült fény alakot felvennie és megmenekült.
Nagyon várom a folytatást!!!
Farek:
Végül is Tűz Ura nyilván nem a közelharcban, hanem a kozmikus hatalmak összevetésében, meg a tűzlövöldözésben igen jó. De mondom, nyilván az írón múlik. Gyanítom, ha Bendisen múlna, akkor Luke Cage leverni magát Galactust is, majd pedig szétrúgná az Élő Bíra seggét... :brow:
A kimaradt oldalak meg panelek nyilván kényszerűségből maradtak ki. Meg ugye nálunk fix oldalszám volt, de ugye az amerikai képregényekben már akkor is megvolt az a jó szokásuk, hogy hol 22 hol 23 oldalasak voltak, ezért aztán néha-néha rövidíteni kellett. De - Nitrohoz és az X-Men honosításaihoz hasonlóan - mi honosítani fogjuk a kimaradt lapokat és paneleket is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése