HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (5/1091) > >>

turkia:
Nagyon köszönöm a Nyugati Part:57-et!  :bravo:

keildavid:
A Bosszú Angyalai 141-149.: remek volt ez a hosszú történetszál. Persze érdekes volt pár részes tölteléksztorit is elolvasni(145-146). Az tetszett, hogy több szálon ment az egész történet. És persze csupa sok ismerős karakterek is voltak benne. Pl. a Legfőbb Légió. Azért voltak benne annyi csavaros-zavaros dolgok, amik végül tisztázódott minden. Az remek volt és külön tetszik, hogy több klasszikus történetek vannak válogatva. Mint például ez itt(141-149), a Kree-Skrull háború, Az Oltalmazók vagy a Korvac-saga.

Marvel Kalandok BA 33-34.: ebbe a pár részbe nem is gondoltam hogy Pókember és Sólyomszem mellett Amerika Kapitány is tud viccelődni. Meg ez a Batroc is micsoda mókamester volt. Olyan jó volt ez a történet, hogy majdnem könnyezett a szemem a nevetéstől. :lol:

És hű, még mennyi remek történetek vannak, amiket még nem olvastam el.
Pl. Bosszú Angyalai 1. évszám, 8.évszám(melléje a Vasember egyik része) Bosszú Angyalai 311-315 és NYPA v2 50-57(nahát, mindkettőben John Byrne a szerző).

Farek:
Van még pár rész hátra, remélem, a végére elégedettebb leszel. :)

KiD:
Fejlődsz, volt benne 2, azaz kettő Pókember kép, ami nem volt teljesen elviselhetetlen. Mondjuk a többitől rosszakat álmodtam.

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Április 19., 16:16:12 ---Farek, ez megint te voltál?

--- Idézet vége ---
Igen. Miért, még mindig nem tetszik?  :brow:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése