HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (396/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Hatalmi tényező: Bosszú Angyalai 1.2-t,Farek,hopkin! :worship:
Azért az Angyalok csak megsebezték az ő óriásukat.Jó volt,hogy itt többet láthattunk a múltbeli eseményekből,mint a F4 lapjain.Igen válságos helyzetbe került a két angyal.Biztosan nehéz lesz elviselni,hogy ne változtassanak a megtörténéseken,mint ahogy Strange doki kérte.Szóval szuper kezdés,nagyon várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Szívesen! Ha nem is naponta, de havi kétszer, 1-1 F4 és Angyali résszel jön a történet, szóval no para!  ;D
A szálak majd a végén futnak össze, addig lehet élvezni külön-külön a részeket.

gabo:
Köszi szépen a Fantasztikus Négyes: Hatalmi tényező 1.1 és a Bosszú Angyalai: Hatalmi tényező 1.2 részét! Remélem nem bak, hogy egy helyen vleményezem a mini kezdő részeit! Nagyon tetszettek az első részek, már alig várom a folytatást!! Remélem elég gyakran jön majd a folytatás!! (mondjuk naponta!!!!  ;D ) Az F4 olyan felvezető történet volt számomra, az Angyalok már egyből belecsaptak a lecsóba!! Kiváncsi vagyok a többiek milyen kalandot élnek át újra, és hogy a két csapat tagjai találkoznak-e a múltba!? Dr Strange feltünése gyanús nekem, itt mintha más valaki irányítaná a szálakat! Köszi mégegyszer!!  :worship:  :worship:  :worship:  :worship:

Farek:
Köszönöm a dicséretet, igazán jól esik. Igyekszem állandóan fejlődni a fordításban és elhagyni a hibás beidegződéseket. Persze még mind a mai napig sok függ akár a hangulatomtól is. De pl. a jelenlegi sima Angyalok fordításai kb. egy éve vagy még régebben készültek, ezek meg most. Nem tudom, mennyire érezhető a változás, mind nyelvtanilag, mind a stílusban.

Igen, ezek a klasszikus visszautalások minden szempontból igyekeznek az eredetihez hűek maradni. És ahogy említettem, lehet, hogy egy-két BA történetet még majd eredetiben is láthatunk... ;)
Igen, a történet talán tényleg nem a legerősebb, de vannak benne ötletek. A meglátásod meg... majd meglátod  :badteeth:

Galamb:
  Én is köszönöm ezt a különös minit.. Tetszik, hogy tényleg párhúzamossan futnak az események (legalábbis eddig), nincs nagy átfedés,  így olyan, mintha az írók (főszerk. és egyéb döntéshozók)nem akarták volna mindenáron azt, hogy az olvasók meg vegyék mind a két címet.
 A rajzok is szépek, az is jó, hogy felidézték a korábbi rajzolók stílusát (Főleg Ben visszautazásánál látszik) gondolom így akartak tisztelegni az elődök előtt.
 A sztori... hát nem váltja meg a világot, de azért szórakoztató. (Miért van az az érzésem, hogy "Strange doki" megjelenése mögött a szemüveges fószer terve áll?)
 A fordítás: hát igen, remek munka az évek, és a tapasztalat profizmusa köszön vissza minden oldalról! :D
 :worship: :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése